LIAM PAYNE HETEK ÓTA NEM LÁTTA A KISFIÁT

Louis segít átvészelni neki ezt az időszakot.

Liam Payne a brit Sun magazinnak árulta el, hogy hetek óta nem látta 3 éves kisfiát, aki jelenleg Londonban tartózkodik édesanyjával, Cheryl-lel. Az énekes március végi születésnapján sem látogathatta meg  Bear-t a kijárási korlátozás miatt, pedig direkt haza utazott az alkalomra. 

Nagyon nyíltan beszéltünk erről Cheryl-lel, de nagyon nehéz. FaceTime-on beszélgetünk a kisfiammal,  de néha van kedve hozzá, és néha nincs.

Liam és Cheryl két évig alkottak egy párt.

Az énekes hozzátette, hogy nagyon tiszteli azokat, akik a munkájuk miatt keveset tudnak találkozni a gyerekeikkel, hiszen ő is ebben a helyzetben van, de Cheryl nagyon megértő vele szemben. 

Bear édesanyja mindenben támogat, és remekül gondját viseli a fiamnak. Mindig nyugodt vagyok, mikor vele van.

Liam azt is elmesélte, hogy egykori bandatársával, Louis Tomlinson-nal sűrűn beszél telefonon, és rengeteg tanáccsal látja el.

Louis gyakran felhív, és nagyon jó érzés egy másik olyan apával beszélni, aki hasonló helyzetben van, mint én. Az ő fia kicsit idősebb, mint az enyém, így nagyon sok tanáccsal tud ellátni.

Liam és Louis sokat beszélgetnek egymással az apaságról.

Az énekest a One Direction visszatéréséről is kérdezték, melyről már Harry Styles és ő is elárult pár infót, azonban most szűkszavúan csak annyit válaszolt:

Nem tudom, jelen pillanatban mennyit árulhatok el róla.