Dua Lipa top 5 fellépése

Az énekesnő mindig a tökéletes összképre hajt.

Dua Lipa az idei Sziget egyik fő fellépője lett volna, ám ebben az évben sajnos elmarad a fesztivál. Reméljük, hogy jövőre is megpróbálják megszerezni az albán származású énekesnőt, ugyanis biztosan hihetetlen színpadképpel és energiával tért volna vissza a magyar színpadra. Ezt alátámasztandó összegyűjtöttük Dua 5 legjobb fellépését.

Don’t Start Now (European Music Awards, 2019)
https://youtu.be/WHQ0F2Aa7Oc

Dua nem adta alább a tökéletesnél a tavalyi EMA-n, ugyanis rég láttunk ilyen profin megkomponált és látványos fellépést. A második albuma, a Future Nostalgia első kislemezes dalát 34 sárgába öltözött táncoslánnyal a színpadon adta elő egy fekete, testhez feszülős ruhában, és a tánctudását sem félt megcsillogtatni a szám átvezetője alatt. 

New Rules (Brit Awards, 2018)

Ez a performansz szerepelt a Brit Awards legjobb fellépéseit összegyűjtő cikkünkben is, és nem hiába. Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy Dua karrierje eddigi legjobb színpadképével rukkolt elő a Brits-en. Az óriási, színpad közepére helyezett flamingó mellett nem kevesebb, mint 140 színes ruhába öltözött táncos biztosította a látvány a londoni díjátadón.

One Kiss (Graham Norton Show, 2018)

Calvin Harris-szel adták elő közös megaslágerüket az angol beszélgetés műsorban, ahol ugyancsak a látványé volt a főszerep. A színpad padlózatára és a mögéjük helyezett kivetítőre is színes, pszichedelikus mintákat vetítettek, a színpadkép mellett pedig Dua különleges hangja és krizmatikus színpadi jelenléte erősítette a fellépést.

IDGAF (BBC Radio 1 Live Lounge, 2018)

A brit énekesnő igazi sztárparádét varázsolt a Los Angeles-i stúdióba. Első albumáról az IDGAF dalát adta elő akusztikus verzióban, és nem mások vokáloztak neki, mint Charli XCX, Zara Larsson, és Alma. A Live Lounge-os performanszok magukban is izgalmasak tudnak lenni, ilyen felhozatallal meg pláne.

One Kiss / Electricity (American Music Awards, 2018)

Hatalmas bulit csapott Dua két éve az AMA-n. Két slágerét adta elő egy, a színpadra épített szobában, melynek az egyik falára az ő arcképe volt felfestve. A látványt az énekesnőre és táncosaira vetített neonfények biztosították, a fellépés végére pedig még eső is esett a színpadon, miközben Duáék az Electricity-re buliztak.