Örömzene és hatalmas show – Bruno Mars Budapesten!

Energia, tehetség, örömzene – talán a három kulcsszó amivel a mai estét illetni tudnám. Na meg persze a fergeteges hangulat, avagy …

…Ma este Bruno Mars ismét megtöltötte a több mint 12 ezer férőhelyes Papp László Sportarénát. Nem véletlenül kelt el az összes jegy már hónapokkal a koncert előtt, hiszen amikor 2013-ban utoljára nálunk járt a Funk királya, szintén hatalmas sikert aratott.

Bruno ismét bebizonyította zenei zsenialitását, hiszen az elképesztő koreográfiák mellett hiba nélkül énekelt, gitározott  és maximálisan bevonta a közönséget. Napjaink egyik legnagyobb és legtehetségesebb előadójáról van szó, aki 2016 végén jelentette meg harmadik stúdióalbumát, ami a 24K Magic címet viseli. Jelenleg turnéja pedig 2017.Március 28-án kezdődött Antwerpben és összesen 130 állomásból áll, melyből Magyarország volt a 36.

Az egyébként másfél órás koncert ütős kezdete után elsőként a Finesse szólalt meg, majd olyan dalok következtek mint a 24K Magic, a Treasure, a That’s What I Like. A koncerten végig zseniálisan ötvözte Bruno régebbi és legújabb dalait, hiszen a ráadás előtt (ami egyébként a Locked Out of Heaven és az Uptown Funk volt) felcsendült még a Just the Way You Are és a Runaway Baby is. A koncert folyamán minden bandatag szívvel-lélekkel énekelt és táncolt, abszolút nem okoztak csalódást!

A ’13-as koncerthez képest sokkal látványosabb show-al készült Bruno csapata, hatalmas ledfal, pirotechnika és konfettieső is fokozta a hangulatot.

Mindeközben sokan úgy döntöttek, hogy lemondanak az élő koncert igazi élményéről és inkább a postolással és videózással töltik el azt a két órát, hiába szólt Bruno is, hogy : ”Forget your Instagram and your Twitter!”.  Bruno már a koncert elejént felkérte a közönséget, hogy álljanak fel és táncoljanak, illetve hogy inkább tegyék le kütyüiket és élvezzék a show-t. J

Végül pedig pár szót az előzenekarról:
Anderson. Paak csapata elképesztő show-t adott! Zseniális módon ötvözték mind a funkot, mind az r’n’b-t és a hip-hop-ot. Aki még nem hallott róluk, mindenképpen nézzen utánuk, nem fog csalódni!