Hivatalos: érkezik a Ginny és Georgia 3. és 4. évada is

Egyszerre két új évadot is berendelt a Netflix.

Idén januárban jelent meg a Ginny és Georgia második évada, az elmúlt 4 hónapban pedig semmit nem árult el a Netflix a folytatásról – egészen idáig. A streaming platform ugyanis most megtörte a csendet, és a rajongók legnagyobb örömére bejelentette, hogy egyszerre két évadot is berendelt a sorozatból, így már biztosan érkezik a harmadik, és a negyedik évad is.

A hírt május 17-én, szerdán, az Upfronts eseményen osztotta meg a Netflix, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy mikorra várhatóak az új részek.

A nagy sikernek örvendő széria 2021-ben startolt el, és egy anya-lánya páros, Ginny (Antonia Gentry) és Georgia (Brianne Howey) történetét mutatja be, amint egy New England-i városkában, Wellsbury-ben kezdenek új életet. A két főhős mellett még olyan színészek tűnnek fel az alkotásban, mint Diesel La TorracaJennifer RobertsonFelix MallardSara WaisglassScott Porter vagy éppen Raymond Ablack

A második évad idén januárban vált elérhetővé, és a megjelenés hetén egy hétre le is taszította a Wednesday-t az első helyről, mint a megnézettebb angol nyelvű sorozat a platformon. 

A Georgiát alakító Brianne Howey egyébként jelenleg első gyermekével várandós, így valószínűleg még egy darabig nem kezdődik meg a soron következő, harmadik évad forgatása. 

Íme a bejelentő videó: