Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Válaszolj pár kérdésre és megmondjuk melyik Elit szereplővel lennél jóban

Melyik énekest hívnád meg egy privát koncertre?

Melyik sorozatot kapcsolnád be egy esős vasárnap délután?

Melyik dal jellemzi leginkább a hangulatodat?

Melyik (volt) a kedvenc tantárgyad?

Melyik városba költöznél?

Mi legyen a vacsi?

Melyiket tartanád háziállatként?

Válassz egyet!

Kit vinnél el randizni?

Válassz egyet!

Válaszolj pár kérdésre és megmondjuk melyik Elit szereplővel lennél jóban
Carla

Igen, mi tagadás te és Carla valószínűleg BFF-ek lennétek a sulis évek során. Nem csak azért mert imádsz másokról pletykálni, de azért is, mert mind a kettőtöknek megvan a sütnivalója - két lángelme ha összefog...
Lu

Ó drágám, ha valakinek be kell szólni, te ott vagy, csakúgy mint Lu. Nem rejted véka alá a véleményed, de ezt képes vagy úgy tálalni, hogy a másik fél ne haragudjon meg rád, de mégis a földbe döngölted. Indulhat a pizsiparti?
Ander

Egyszer fent, egyszer lent. Megesik, hogy az érzelmeid túlságosan úrrá lesznek rajtad, ekkor pedig senki sem tudja, mi lesz az esemény vége. Nehezen mutatod ki érzelmeidet általánosságban, de ha kimutatod, abban nincs köszönet. Anderrel könnyen egymásra találtok, és ki is tartotok egymás mellett az utolsó percig.
Polo

Az érzelmeid hangsúlyosak az életedben és nem szégyelled kimutatni azokat. Habár kapcsolatod hullámvölgyes lenne Poloval, este csörögne valaki telefonja és úgy szólna bele a másik, hogy "átmehetek"?
Samuel

Samuel és te sokszor rivalizáltok, de a családi hátteretek összeköt titeket. Ha nagyon mélyre ásnál a családfádban még az is lehet, hogy távoli rokonok vagytok - sokan ezt is gondolják a Las Encinas-ban...
Guzmán

Amikor egymásra találtatok, nem sejtette senki, hogy pont ugyanazt a személyt néztétek ki magatoknak Guzmánnal. Most, hogy ez kiderült mindenki számára, értelmes felnőtt emberként meg tudtátok beszélni a problémát. A kérdés csak annyi, mennyire tartják be a felek az egyezményt?
Nadia

Minden időtöket abba fektetitek, hogy törtessetek előre és a tanulmányi átlagotok a legjobbhoz közeledjen. De még ez sem elég. Vajon mire képes két lángelme együtt? Hát, az biztos, hogy semmi jóra...
Rebeca

Rebeca a leghátsó sorban ül, megpillantjátok egymást az első nap és tudjátok, hogy ennek nem lesz jó vége de mégis egymás mellé ültök. A nap hátralévő részében mindent közösen utáltok, este pedig egy jó koktél mellett eresztitek ki a fáradt gőzt... és ez ismétlődik meg minden áldott nap.
Valerio

Ki mondta, hogy nem lehet buli a suli? Kit érdekelnek a kötelezettségek, a lényeg az, hogy az egész iskola ismerjen titeket és ha valahol buli van, ott a VIP listán ékeskedjetek.
Cayetana

Túl sok volt a Hannah Montana, nem? Mindenesetre megőrültök a fényűzésért és a luxusért. De milyen áron jutottatok hozzá?
Mencía

Új szintre emelitek Mencía-val közösen #bossbitch fogalmát. Egy percig sem unatkoztok, sőt, ha nem foglaljátok le magatokat, úgyis történik valami izgalmas, amivel elüthetitek az időt.
Patrick

Ahol felbukkantok Patrcikkal, ott biztosan minden a fejetetejére áll - akarva, akaratlanul is. De vigyázz, nehogy te húzd a rövidebbet, a legjobb taktika az, ha addig mozgolódtok, míg ti jöttök ki jól egy adott szituációból.
Ari

Oszd meg és uralkodj, csak az első részét felejtsük el és maradjon az uralkodj. Ez a mottótok az életben, ezzel pedig addig meneteltek előre, míg minden jelentéktelen embert térdre nem kényszerítetek.