Rómeóként tér vissza a színpadra Tom Holland

A világ egyik leghíresebb darabjában játszik majd a színész.

Visszatér a gyökereihez Tom Holland, és 14 év kihagyás után ismét a színházban láthatják majd a rajongói. A színész Rómeóként tér vissza a színpadra a londoni West Enden Shakespeare örök klasszikusa, a Rómeó és Júlia új változatában, melyet Jamie Lloyd fog rendezni, aki a merész és formabontó produkcióiról híres. A darab premierje idén május 11-én lesz a Duke of York színházban, és augusztus 3-ig fog futni.

Tom Holland az egyik legnagyszerűbb és legizgalmasabb fiatal színész a világon. Megtiszteltetés számomra, hogy ismét a West Enden üdvözölhetjük őt

– nyilatkozta Jamie Lloyd.

A jegyárusítás február 13-án, magyar idő szerint délután 1-kor veszi kezdetét, azonban, akik feliratkoznak az elővételre, azok már pár órával korábban, hazai idő szerint délelőtt 9-kor bebiztosíthatják a helyüket az előadások egyikére: ide kattintva tudsz feliratkozni.

Arról egyelőre nincs hír, hogy ki alakítja majd a női főszerepet, Júlia karakterét, ahogy a szereplőgárda többi tagjáról sem hullott le a lepel.

Tom Holland 2008-ban, csupán 12 évesen kezdte meg színészi karrierjét a Billy Elliot – a Musical-ben, melyben először egy mellékszereplőt alakított, azonban még abban az évben neki adták a főszerepet, amit egészen 2010-ig játszott. Ezt követően tűnt fel első filmjében, mely A lehetetlen volt, világhírnévre pedig Pókemberként tett szert pár évvel később.

A sztár tavaly júniusban jelentette be, hogy egy év szünetre vonul, hogy a mentális egészségére tudjon fókuszálni, a szünet óta pedig a Rómeó és Júlia lesz az első produkció, amiben láthatjuk. Érdekesség, hogy 2010. óta először játszik majd színházban, így neki is, és a rajongóinak is különleges alkalom lesz ez.