3 részes albumtrilógiával jön a Szigetre DAGNY

A 2024-es Sziget Fesztiválon lép fel először hazánkban a norvég származású Dagny, aki egyébként eredetileg 2022-ben az Akvárium Klubban tette volna tiszteletét. Ami késik, nem múlik, szokás mondani.

A 2010 óta munkálkodó előadó és dalszerző második lemezével érkezik majd as Szigetre, ami igazából egy 3 megjelenésből álló trilógia lesz. Az első része az ELLE címet viseli majd és olyan trackek kapnak rajta helyet, mint a már megjelent Heartbreak In The Making, a Same Again (For Love), a Ray-Bans, vagy a most megjelent Strawberry Dream. Érdekesség, hogy a Strangers / Lovers c. debütáló lemezét felzabálták a kritikusok Európa-szerte, az északi országokban pedig hamar megtanulták a nevét a popzene szerelmesei.

A cím egy reménytelen romantikusra utal -magára az előadóra-, akinek érzékeny oldalát kiemelik az albumon lévő dalok. Ez azért is különleges, ugyanis a három rész mindegyike egy-egy oldalát fogja megmutatni Dagny-nak, és mi mással kezdhetnénk, mint a romantikus oldallal.

Ha egy romantikus vígjátékban lennénk, a Strawberry Dream akkor szólalna meg, amikor a főszereplő rájön, hogy az a bizonyos „nagy ő” végig a szeme előtt volt és elkezd közeledni felé. Mint Bridget Jones és Mark. Azt mondják, hogy az emberek 70%-a 21 éves korára már találkozott az igazi szerelmével. Szép szám, de ki biztos ebben?

– mesélte a megjelenésről.