Megtörte új sorozata Tom Hollandot: 1 év szünetet tart

Megterhelő volt számára az új sorozata forgatása.

Mint ahogy azt már megírtuk, mától nézhető Tom Holland új sorozata hazánkban is, mely az AppleTV+ platformra érkezett, mégpedig magyar rendezővel. A zsúfolt szoba, vagyis a The Crowded Room-ban Holland mellett Amanda Seyfriedet is láthatjuk.

A pszichológiai-thriller egy kissé megviselte a színész mentális jóllétét, ezért szeretne egy kicsit visszavonulni és időt szánni magára. Elmondása szerint nagyon élvezte a munkálatokat, de emellett extrém megterhelő is volt a több hónapos forgatás – a produkcióban nem csak főszereplőként van jelen, hanem a társproduceri munkákat is kielégíti.

Olyan érzelmeket kerestünk, amelyeket korábban soha nem éltem át. És amellett, hogy producerként jelen vagyok a mindennapi problémákban, csak hozzátette ezt az extra nyomást. A sorozat megtört. Most pedig egy évet kiveszek, csak azért, amiért ilyen megterhelő volt a forgatás.

A színész azt is elmondta, hogy a forgatás közben is odafigyelt magára: volt egy nehezebb időszaka is, ahol megelégelte a nyomást és egy hétre szabadságot vett ki és elment nyaralni Mexikóba.