Randizik Selena Gomez és Zayn?

Romantikus vacsorán vett részt a két sztár.

Valószínűleg még túl korai ezt leírni, de lehetséges, hogy Selena Gomez és Zayn lesz a legújabb hollywoodi álompár! A két sztár ugyanis állítólag a napokban együtt vacsorázott New Yorkban, ahol az énekes-színésznő jelenleg is forgatja a Gyilkos a házban című sorozata harmadik évadát, és az este igencsak romantikus fordulatot vett.

A történtekről TikTokon mesélt egy felhasználó, akinek egy ismerőse dolgozik abban az étteremben, ahol állítása szerint a két híresség randizott. A videó szerint Selena és Zayn kézen fogva sétáltak be a helyre, és egy pár csók is elcsattant közöttük. Érdemes hozzátenni, hogy a páros nemrég kezdte el követni egymást Instagramon, Zayn pedig mindössze 18 embert követ a platformon.

Nem ez az első alkalom, hogy idén Selena kapcsolati státuszát találgatják az emberek. Januárban a The Chainsmokers-ből ismert Drew Taggarttel találkozott párszor nyilvánosan, ám miután arról kezdtek szólni a hírek, hogy egy párt alkotnak, gyorsan letisztázta az előadó, hogy egyébként szingli.

Természetesen nem tudni biztosra, hogy tényleg randizgat-e Selena és Zayn, vagy csak vaklárma az egész, de annyi biztos: egy évtizeddel ezelőtt, egy 2013-as interjúban megkérdezték az énekes-színésznőt, hogy melyik One Direction taggal csókolózna a legszívesebben, ő pedig egyből rávágta, hogy Zaynnel.