14 éves a Varázslók a Waverly helyből: így néznek ki a kedvenceink ma

Napra pontosan 14 évvel ezelőtt debütált a Disney Csatorna egyik legnagyobb dobása, a Varázslók a Waverly helyből.

Selena Gomez, David Henrie és Jake T. Austin varázslós sorozatán egy egész generáció nőtt fel, akik nap mint nap követték kedvenceink, Alex és testvérei mindennapjait. A mai jeles alkalom miatt mi pedig utána néztünk mit csinálnak ma a sorozat színészei, és persze a legfontosabbat sem hagyhattuk ki: vajon mekkora változáson mentek keresztül az évek során?

Selena Gomez

Selena Gomez a sorozat óta megállás nélkül alkot: hol zenét csinál, legutóbbi lemezéről a Rare-ről például egy listavezető dalt is sikerült kiadnia, hol sorozatban/filmekben vállal főszerepeket, mint a jelenlegi nagydobásában, az Only Murders in the Building-ben, illetve saját sminkmárkáján is jó ideje ügyködik már, ami a Rare Beauty nevet kapta.

David Henrie

David Henrie a sorozat után kisebb szerepeket kapott csak, majd néhány botrányba is keveredett. Azóta jó útra tért és tavaly karácsonykor megszületett első gyermeke is.

Jake T. Austin

Jake T. Austin hamar új anyasorozatra lelt. A színész nem sokkal a Varázslók után csatlakozott is a The Fosters c. sorozathoz, melyben Noah Centineo is látható volt.

Jennifer Stone

Alex legjobb barátnőjét, a Harpert megszemélyesítő Jennifer Stone a sorozat óta nem igazán színészkedik. A koronavírus járvány miatt pedig eredeti szakmájában, nővérként helyezkedett el, mert ezt látta a legjobbnak.

Maria Canals-Barerra

A színésznő mai napig aktív, igaz inkább aktivista szerepben, mintsem színésznőként. Igaz, egy-egy kisebb szerepet azért elvállal.

David DeLuise

David, hasonlóan sorozatbéli feleségéhez, nem igazán jut nagyobb szerepekhez, inkább kisebb, mellékszerepeket vállalt eddig el. Sokszor mesél arról, hogy mennyire hétköznapi életet sikerül élnie a sorozat után is.

Gregg Sulkin

Igaz, a sorozatban nem sok részben szerepelt, de a nagyközönségben mély nyomot hagyott, hiszen jól felkavarta az állóvizet. A mai napig aktív, szerepelt a Pretty Little Liars-ben, a Simlis Spinékben, illetve a napokban a Netflixen debütált A látszat néha csal c. vígjátéksorozatban is láthatjuk, ahol a Hannah Montana egykori szereplőjével közösen főszereplők.