15 dolog, amit tudnod kell Chase Stokes-ról, az Outer Banks sztárjáról

Tudtad, hogy először nem is akart elmenni az Outer Banks meghallgatásár?

Hatalmas sikernek örvend a Netflix sorozata, az Outer Banks, melynek köszönhetően a John B-t alakító Chase Stokes számára is megjött a nagy áttörés. Bár a srác már ezelőtt is feltűnt különböző sikersorozatokban egy-egy epizód erejéig, ez az első igazán nagyszabású szerepe. Íme 15 érdekesség, amit érdemes tudni a színészről! 

1. Egy marylandi kisvárosban született

1992. szeptember 16-án látta meg a napvilágot egy Maryland államban található kisvárosban, Annapolis-ban. A település mindössze 38 ezer lakost tudhat magáénak. Ő a szülei egyetlen közös gyermeke, ám van 7 fél- és mostohatestvére, akik közül ő a legidősebb.

2. Hamar elváltak a szülei

Mindössze 7 hónapos volt, mikor a szülei elváltak. A szülei válása után az édesanyjával Atlantába költözött, majd onnan pár évvel később, tinikorában Orlando-ba: itt fejezte be a gimit, és a diplomáját is itt szerezte meg.

3. Régen profi jéghokizó szeretett volna lenni

Kiskorától kezdve imádja a sportokat, a kedvence pedig mindig is a jéghoki volt.

Játszottam a fősulin, és úgy volt, hogy utána hivatásszerűen is űzni fogom, de aztán volt pár olyan sérülésem, aminek hatására inkább meggondoltam magam

– ecsetelte a Brief Take-nek.
4. Szerepelt a Stranger Things-ben is

A nagy áttörést az Outer Banks hozta meg neki, de már előtte is feltűnt pár sorozatban, köztük a Stranger Things-ben is, melynek a hatodik epizódjában láthatjuk.

5. Először nem akart az Outer Banks-ben szerepelni

Mikor először megadatott neki a lehetőség, hogy elmenjen a meghallgatásra, és szerepeljen az Outer Banks-ben, úgy döntött, inkább passzolja.

A lehető legunalmasabb emailt kaptam a meghallgatásról. Négy barát egy kincsvadászaton, Netflix, és a karakter neve John B… Úgy voltam vele, hogy ez a Kincsvadászok remake-je, és nemet mondtam rá

– mesélte a Chicks in the Office-nak.
6. A forgatókönyv elolvasása után gondolta meg magát

Szerencsére, miután elolvasta a forgatókönyvet, meggondolta magát.

Mikor a végére értem, rájöttem, hogy ez mégsem olyan, mint a Kincsvadászok. Mondtam, hogy elcsesztem, és mégis szeretném azt a meghallgatást!

7. Az anyukájától kért kölcsön, hogy eljusson a meghallgatásra

Annyira nem volt pénze az Outer Banks előtt, hogy egész konkrétan nem tudta kifizetni az útiköltségét, hogy eljusson a meghallgatásra. Még jó, hogy az anyukája a segítségére sietett, és kifizette neki az utazását!

8. Eredetileg Topper szerepére pályázott

Bár mostmár nehéz elképzelni bármilyen más szerepben, mint John B, eredetileg Topper karakterét alakította volna. A meghallgatása is ennek fényében történt, ám ehelyett végül John B szerepe landolt nála.

9. Egy lakásban élt a sorozat JJ-jével

Az egész stáb számára fontos volt, hogy valódi kapocs alakuljon ki közöttük, így úgy döntöttek, mindannyian egy házban fognak lakni a forgatás alatt. Chase és a sorozat JJ-je, Rudy Pankow még egy lépéssel tovább mentek, és egy lakásban is éltek, ennek köszönhetően pedig még szorosabb kapocs alakult ki közöttük.

10. Ebben hasonlít John B-re

Bár elmondása szerint nem sok közös van benne és a sorozatbeli karakterében, egy azért mégis: mindketten imádnak a vízen lenni, hiszen ott nőttek fel.

A Keleti-parton nőttem fel, és sokat szörföztem. A nagyszüleim a marylandi partvidéken laktak, ahol van egy nagy hajós közösség, így mondhatni hajókon nőttem fel

– nyilatkozta a Refinery 29-nak.

Annyi biztos, hogy ezek a tapasztalatai jól jöttek az Outer Banks forgatása során!

11. Feltűnt Kygo klipjében

Őt láthatjuk Kygo és Donna Summer Hot Stuff című slágerének videójában, ráadásul nem is egyedül, hanem a szintén Outer Banks-ben Sarah-t alakító Madelyn Cline oldalán.

12. Cody Simpson hatására ír verseket

Költőként is tevékenykedik, és mindezt Cody Simpson hatására! Elmondása szerint Cody vette fel vele a kapcsolatot, mert nagyon tetszett neki az Outer Banks, barátok lettek, és végül az ő hatására kezdte el versekben kifejezni az érzelmeit.

13. Nemrég ért véget egy majdnem 10 éves kapcsolata: erről szólnak a versei

Kicsivel az első karantén előtt szakítottam valakivel, akivel majdnem 10 évig voltunk együtt, és sokat írok erről

– mesélte a New York Magazine-nak.
14. Néha tárgyakkal beszélget

Mindenkinek vannak furcsa szokásai, és ezalól a színész sem kivétel. Az ő dilije, hogy néha, mikor elkalandozik, azon kapja magát, hogy tárgyakkal beszélget.

Megkérdezem tőlük, hogy vannak, hogy érzik magukat, aztán persze visszacsöppenek a valóságba, és eszembe jut, hogy te jó ég, egy tárggyal beszélgetek

– vallotta be a Glamournak.
15. Teljesen odavan Jennifer Anistonért

Kiskorában szeretett bele Jennifer Anistonba, és az érzés a mai napig tart. Olyannyira, hogy elmondása szerint elsírta magát, mikor regisztrált Instagramra a színésznő!