TOP 10 One Direction pillanat

Éld át velünk újra a banda legjobb pillanatait!

Hihetetlen, de már majdnem egy évtized eltelt azóta, hogy megismerhettük a világ egyik legsikeresebb pop együttesét, a One Directiont, akik azóta már öt stúdióalbumot, négy világkörüli turnét, 200 zenei díjat, közel 400 fellépést, három filmet, öt könyvet és megannyi emléket tudhatnak maguk mögött.

Ebben a TOP 10-es listában elhoztuk nektek azokat a One Direction pillanatokat, amelyeket lehetetlen elfelejteni. Vérbeli Directioner vagy? Teszteld le, hány ilyen pillanatra emlékszel a listáról!

10. Amikor a srácok megcsinálták az Ice Bucket Challenge-et.

Mindenki emlékszik arra, amikor jéghideg vízzel teli vödröt kellett magunkra borítani egy kihívás keretein belül – ezt pedig a legtöbb híresség meg is valósította, ez alól még Harry, Liam, Louis és Niall sem volt kivétel. Zayn, hiába a Night Changes, még mindig várunk a te videódra is!

9. Amikor Liam bevallotta, hogy ő Niall legnagyobb rajongója

Volt egy nap, amikor Liam olyan volt, mint mi. A #LegyélEgyRajongóNap alkalmából még a nevét is átváltoztatta „Mrs Horan”-ra, mi pedig annyira nevettünk, hogy még a könnyeink is kicsordultak.

8. Amikor megjelent az első parfümjük

… és soha többé nem akartunk mást magunkra permetezni.

7. Amikor Harry rohant a színpadra, hogy átvegyen egy díjat.

Amikor menni kell, hát menni kell…

A 2014-es BRIT Awardson nem kevesebb mint 4 kategóriában nyertek a srácok – Legjobb brit videó, Legjobb brit kislemez, Legjobb brit zenekar, és a Globális siker-díjat is ők zsebelhették be. Mi mégsem ezekért emlékezünk vissza erre a fontos momentumra.

6. Amikor a fiúk együtt izzadtak meg a focipályán

Többször is volt olyan jótékonysági focimeccs, melyen a srácok is részt vettek – vagy éppen ők szervezték. Imádtuk minden egyes percét!

5. Amikor a One Direction szerepelt az iCarlyban

Mondanunk sem kell, hogy az iCarly a Nickelodeon egyik legsikeresebb műsora volt, és elég nagy szó volt, hogy a One Direction is szerepel az egyik epizódban. Valószínűleg a sorozatnak ez az a része, amit a legtöbben megnéztek, és mindannyian együttéreztünk a végén Jennette McCurdy karakterével, amikor elrabolta Zaynt. Mi is ezt tettük volna.

4. Carpool Karaoke

James Corden az egyik legszórakoztatóbb műsorvezető, a Carpool Karaoke pedig az egyik legszórakoztatóbb műsor. Nem véletlen, hogy annyira vártuk már azt a pillanatot, amikor a One Direction is beül James mellé kocsikázni és énekelni.

3. Amikor Liam lerántotta Harry nadrágját az O2 Arénában.

Csak annyit fűzünk hozzá, hogy az ominózus pillanatot 2:30-tól láthatjátok.

2. Az utolsó group hug

Nagyon nehéz volt látni, ahogy a hosszú-hosszú hiátus előtt utoljára megölelik egymást a srácok, ez mégis egy olyan momentum, ami szó szerint beégett az agyunkba.

1. Amikor megalakult a banda

A legmeghatóbb és legszebb pillanat volt az, amikor a One Directiont összerakták az X-Faktorban. Szomorú volt látnunk, ahogy először a fiúk szíve összetör, de végül a dolgok a lehető legjobb irányt vették…