Ezt a lányt sokként érte, mikor meghallotta a nevét ebben a One Direction dalban!

Ugye mindenkinek ismerős a One Direction-től a Best Song Ever című dal? És az a sor megvan, hogy „Said her name was Georgia Rose”? Ha igen, ha nem, a történetétől biztosan dobsz egy hátast.

A TikTok-ra került fel a napokban egy videó, egy bizonyos Georgia Rose nevű lánytól, aki azt állítja, hogy az előbb említett sor bizony róla szól.

A videóban elmondja, hogy 2012-ben megőrült a One Direction-ért, és benevezett egy rádiós nyereményjátékra, melynek nyertese eltölthet egy napot a One Direction-ös fiúkkal.

Erről egyébként bizonyítékként egy részletet is berakott a TikTok-videójába, akit érdekel, hogy hogyan reagált, amikor megnyerte, az ezen a linken megtekintheti.

A csavar pedig itt jön a történetben, ugyanis a fiúknak nagyon megtetszett Georgia neve, mégpedig olyannyira, hogy a Best Song Ever című dalukban még egy sort is szenteltek arra, hogy megemlítsék a lányt. (3:28-tól hallható a videóban.)

Erről egyébként Georgia semmit sem sejtett, így óriási meglepetésként érte, mikor meghallotta a saját nevét a dalban. A TikTokjában elmondta, hogy azóta ezt tartja az egyik legnagyobb büszkeségének.

A lány videóját egyébként már több, mint 1 millióan látták, és 200.000-nél is többen lájkolták, viszont ha te lemaradtál volna róla, akkor most bepótolhatod:

@georgiarosebrown

##onedirection ##1D ##storytime ##bestsongever ##georgiarose

♬ Sugarcrash! – ElyOtto