LISTA: Top 10 magyar tinisláger

Nosztalgiázzunk egy kicsit a tinibálványainkkal.

Emlékeztek még azokra az időkre, mikor a Viva TV előtt ültünk, és vártuk kedvenceink legújabb klipjeit? Vagy hogy mennyire izgalmas volt, mikor a Megálló épp a mi városunkba érkezett, és ki tudtunk menni a forgatásra, esetleg találkoztunk is imádott sztárjainkkal? Nosztalgiázzunk egy kicsit, és tekintsünk vissza ezekre az időkre ezzel a 10 örökzöld hazai tinislágerrel. 

Lola – Hallja meg a világ

Hihetetlen, hogy idén már 14 éves az egyik kedvenc magyar tinibálványunk, Lola slágere, melyet valószínűleg egy generáció fúj kívülről. A klipben pedig még a Barátok közt akkor megmenőbb sztárjai is szerepelnek.

Márk – Ments meg szerelem 

Legyünk őszinték, a tinik csak úgy olvadoztak Márk 2007-es szerelmes dalától, mely az S.O.S. szerelem! film betétdalaként szolgált. A refrénje annyira fülbemászó, hogy biztosan nem verjük ki a fejünkből egyhamar. 

Barbee – Szívtörő 

A vadóc stílusú tinicsillag 2009-es számában különböző jótanácsokkal látott el minket egy rejtélyes fiúval, Sziszivel kapcsolatban, mi pedig minden egyes mondatát imádtuk! Több zseniális tinislágert kaptunk Barbeetól, de nekünk mindenképp ez a kedvencünk. 

Anti Fitness Club – Többet érsz 

Ki ne emlékezne az emo-őrületre, melynek az AFC srácok voltak a leghíresebb képviselői, és tinik ezrei bálványozták őket? Szerintünk ez az igazán inspiráló szövegű dal a legkiemelkedőbb 2008-as első lemezükről. 

Hien – Túl szép

A Megasztárból ismert énekesnő 2009-ben adta ki első saját dalát, ami azonnal belopta magát a szívünkbe, részben übercuki szövegének köszönhetően. Hien azóta érett nőként egyengeti karrierjét, de mi mindig kedvesen emlékszünk vissza tinisztár korszakára. 

Josh és Jutta – Zakatol a szívem

Az akkor legmenőbb popduó bulizós zenéje mindenkit garantáltan jó kedvre derített, mint például a 2007-es Zakatol a szívem című slágerük, mely a nagy áttörést is meghozta nekik. 

No Thanx – Egy másik nemzedék 

A No Thanx 2007-es debütáló dalukkal azonnal a tinilányok kedvencévé váltak. Egyébként a lázadó bandát akkoriban sokan a magyar Tokio Hotel-ként emlegették, hasonlóan extrém stílusuk és zenéjük miatt is. 

SP – Kép maradsz 

Kétség nem fér hozzá, hogy akkoriban SP volt az egyik legmenőbb hazai előadó. Ezrek rajongtak a hip-hop és r&b beütésű zenéjéért, így valószínűleg mindenkinek megvan 2009-es slágere, a Kép maradsz

Fluor – Mizu

Szinte hihetetlen, de már 10 éve volt, hogy Fluor Tomi partiszemcsiben és színes cuccokban feszített a klipjeiben. Ehhez nincs is nagyon mit hozzáfűzni, mindannyian ismerjük, sőt, valljuk be, mindannyian kívülről tudjuk az egész számot.

A stáb – Élünk ahogy bárki

Biztos, hogy sokaknak megvan az a pillanat, mikor 2008-ban az akkori hazai popzene krémje, AFC Tomi, Tóth Gabi, Márk, és Zimány Linda összeállt egy dal erejéig, műsoruk népszerűsítésére. Micsoda korszak is volt az!