Mától nézhető A Bridgerton család 3. évadának első fele a Netflixen

Négy részt kaptunk meg a várva várt folytatásból.

Több, mint két éve, hogy megkaptuk A Bridgerton család második évadát, most azonban vége a várakozásnak, és elstartolt a folytatás. Mától nézhető a népszerű sorozat harmadik évadának első fele a Netflixen – egyelőre négy rész debütált, a következő négy pedig június 13-tól lesz elérhető.

Az újabb felvonás Colin (Luke Newton) és Penelope románcát meséli el, és a főhőst alakító színésznő, Nicola Coughlan elmondása szerint teljes mértékben a romantikáról szól, sokkal inkább, mint az előző évadok.

Hogy mire számíthatunk benne? A hivatalos leírása szerint Penelope kezd túllépni a régóta tartó érzelmeken, melyeket Colin felé táplál, miután meghallotta a becsmérlő szavakat, amiket róla mondott. Ettől függetlenül úgy látja, eljött az ideje, hogy férjet szerezzen magának, és lehetőleg egy olyat, aki elég személyes szabadságot biztosít neki ahhoz, hogy folytathassa a kettős életét, mint Lady Whistledown, minél messzebb az anyjától és a nővéreitől. Azonban Penelopénak nincs elég önbizalma, emiatt pedig minden próbálkozása katasztrofális kudarcot vall. 

Eközben Colin új külsővel tért vissza a nyári utazásáról, és igencsak vonzó fiatalember lett belőle, de csalódott lesz, amikor Penelope, az egyetlen ember, aki mindig is önmagáért szerette, ridegen viselkedik vele. Elhatározza, hogy helyreállítja a barátságukat, ezért felajánlja neki, hogy a mentora lesz, és együtt elég magabiztossá teszik Penelopét ahhoz, hogy férjet találjon magának. Azonban a leckék egy kicsit túl jól kezdenek működni, így Colinnak be kell látnia, hogy nem csupán barátként tekint a lányra. 

A helyzetet bonyolítja a Penelope és Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) közötti feszültség. Eloise szokatlan helyen tesz szert egy új barátra, Penelope pedig egyre több társasági eseményen vesz részt, ezáltal pedig egyre nehezebb is megtartania a tikták, hogy ő Lady Whistledown.

Ezúttal is rengeteg sláger klasszikus feldolgozása csendül fel az új epizódokban, mi több, a sorozat történetének első eredeti szerzeménye is megszületett – erről ide kattintva olvashatsz bővebben.