Megérkezett a Wicked hosszú előzetese

Egy színfalak mögötti videót is kaptunk az alkotáshoz.

Lassan, de biztosan közeledik a várva várt Wicked című film, mely november végén kerül a mozikba. Az első rövid, csupán 1 perces ízelítőt már februárban megkaptuk belőle, most pedig végre befutott a hivatalos, hosszú előzetese is.

A három és fél perces videóban megismerkedhetünk a két főszereplővel: a népszerű, kiváltságos és ambíciózus Glindával, akit Ariana Grande hoz el a mozivászonra, és a szokatlan zöld bőrszíne miatt sokszor félreértett Elphabával, akit Cynthia Erivo alakít. A két boszorkány az egyetemi éveik alatt találkoznak Óz birodalmában, és bár nagyon különböznek egymástól, mély barátság alakul ki közöttük, ami azonban próbára tétetik, miután találkoznak Ózzal, a nagy varázslóval.

Glindát, akinek még fel kell fedeznie az igazi szívét és lelkét, elragadja a hatalom csábítása, hiszen kizárólag a népszerűség hajtja, Elphaba pedig, akinek még fel kell fedeznie a valódi erejét, rendíthetetlenül hű akar maradni önmagához, ami váratlan következményekkel jár a jövőjét tekintve. A kalandjaik során végül beteljesedik a sorsuk, és belőlük lesz az északi jó boszorkány, és a gonosz nyugati boszorkány Óz birodalmában.

Az előzetes mellett egy színfalak mögötti videót is kaptunk az alkotáshoz, melyből kiderül, hogy a főszereplők és a rendező, Jon M. Chu számára is egy szerelemprojekt volt a film. Ariana soha nem titkolta, hogy régóta hatalmas álma volt, hogy egyszer Glinda bőrébe bújhasson, így nem csoda, hogy elsírta magát, amikor megtudta, hogy övé lett a szerep.

Hihetetlenül szerencsés vagyok, mert láthattam a Wicked-et az eredeti szereplőgárdával a Broadwayen 10 éves koromban, és teljesen magával ragadott. Mindig is a Wicked zenéjét hallgattam amikor ideges voltam, amikor kikapcsolódásra volt szükségem, vagy amikor vigaszra vágytam

– mesélte a videóban.

A film zenei albumát egyébként már le is menthetjük előre ide kattintva.

Cynthia és Ari mellett olyan színészek tűnnek még fel az alkotásban, mint az énekesnő kedvese, Ethan Slater, A Bridgerton család sztárja, Jonathan Bailey, Michelle Yeoh, Jeff Goldblum, Bowen Yang, vagy éppen Peter Dinklage.

A Wicked két részletben hódítja meg a mozikat: az első rész bemutatója idén november 27-én lesz, a második rész pedig egy évre rá érkezik.