A nyár slágerét hozta el Bebe Rexha

Tavaly az UNTOLD Fesztiválon már sikerült elcsípnünk Bebe Rexhát, aki akkor az év egyik legjobb és legkiszámíthatatlanabb koncertjét adta, ugyanis teljes eltért a turnéjának dallistájától és egy olyan showt villantott, amibe egy csokorba gyűjtötte legnagyobb és legbulisabb slágereit – sőt, még egy dalpremiert is tartott a fesztiválon, ahol először adta elő élőben a One In a Million c. rádiós slágerét. Valószínűleg ez a Szigeten sem lesz másképp.

Ezzel pedig kiérdemli magának méltóan az év egyik legjobban várt buliját – valószínűleg a szervezők és a magyar közönség is minden dalát egytől-egyig fújni fogja kívülről, így mindenki boldogan távozhat majd haza. De ne siessünk ennyire előre.

Az énekesnő hetekkel ezelőtt mutatott be több új dalt is a Coachella fesztiválon, amelyek legújabb, még címnélküli lemezének az előfutárai. Most viszont eljött a pillanat, hogy miután a nemzetközi sajtó szinte letérdelt a világ legikonikusabb fesztiválján való fellépése előtt, berobbantsa ténylegesen a korszakot. A fókuszdala most a Chase It (Mmm Da Da Da), ami másodpercek alatt belophatja majd magát a hallgatóság szívébe a maga lüktető ütemeivel és rádióbarát hangzásával. Érdekesség, hogy a dal(ok) annyira meggyőzték a sajtót, hogy a Los Angeles Times arról cikkezett, hogy miközben mindenki azon harcol, ki lesz a következő „main pop girl”, valójában itt van a szemünk előtt jópár éve Rexha személyében.

Csípjétek el ti is az énekesnőt a 2024-es Sziget Fesztiválon augusztus 10-én, szombaton!