Itt a Gyilkos a házban 4. évadának első előzetese és a premier dátuma

Augusztusban folytatódik Selena Gomez sorozata.

Tavaly október elején ért véget a Gyilkos a házban harmadik évada, azonban az évadzáró megjelenésének napján örömhírrel szolgáltak a készítők a rajongóknak, ugyanis bejelentették, hogy nem ér véget a sorozat, és jön a negyedik felvonás. Az új részeket idén márciusban kezdték fel fogatni, most pedig megérkezett hozzájuk az első előzetes, és a premier dátumáról is lehullott a lepel.

A negyedik évad augusztus 27-én startol el a Disney+-on, és a kedvenc nyomozóink/podcast műsorvezetőink, Mabel (Selena Gomez), Charles (Steve Martin) és Oliver (Martin Short) Los Angeles felé veszik az irányt benne, miután megtudják, hogy egy hollywoodi stúdió filmet tervez készíteni a podcastjükből.

A folytatás hivatalos leírása a következő: Charles, Oliver és Mabel megküzdenek a harmadik évad végén történt, sokkoló eseményekkel, és felteszik a kérdést: vajon Charles, vagy Charles kaszakődre és barátja, Sazz Pataki volt a kiszemelt áldozat? Mindeközben a trió Los Angeles felé veszi az irányt, ahol egy hollywoodi stúdió filmet tervez készíteni a podcastjük alapján. Azonban, amikor visszatérnek New Yorkba, még izgalmasabb kaland vár rájuk, méghozzá az, hogy beleássák magukat az Arconia lakóinak zűrös életébe.

A három főhős mellett olyan sztárok tűnnek fel majd az új epizódokban, mint Meryl StreepEugene LevyEva LongoriaZach GalifianakisMolly ShannonKumail NanjianiMelissa McCarthyRichard KindJane Lynch, vagy éppen Michael Cyril Creighton.