Új zenével érkezik majd Rita Ora a Campus Fesztiválra

Nem hittük volna, hogy máris új zenével fog jelentkezni Rita Ora – azt pedig álmunkban sem gondoltuk volna, hogy az idei Campus Fesztiválos fellépésén már hallani is fogjuk az anyagot. Az énekesnő július 27-én este 10 órakor lép a fesztivál nagyszínpadára.

Nyakunkon a nagy visszatérés, ugyanis június 2-án valamivel jelentkezik a művésznő, aki már több alkalommal lépett fel hazánkban – járt már az EFOTT-on, a Balaton Soundon és tavaly a SZIN-en is. Rita Kelly Clarkson vendége volt a talkshowjában, ahol lerántotta a leplet a nagy hírről:

Igazából, még senkinek sem mondtam, de június másodikán kiadok valamit. Teljesen új. Teljesen új terület ez számomra.

A bennfentesek szerint Ora a nyári időszakot fogja meglovagolni, és táncra szeretné perdíteni közönségét – jobban, mint előző lemezeivel. Az énekesnő egy pár másodperces részletet is megosztott TikTok fiókján, ahol azt is elmondta, hogy Ask & You Shall Recieve címmel lesz hallható az új track.

Most fogunk belelendülni a dolgokba. Nagyon várom, hogy újra színpadon lehessek. Olyan, mintha nagyon rég lett volna az utolsó fellépésem. Nem is turnéztam egy ideje, vissza kellett ehhez térnem a zenei gyökereimhez.

Rita nagyon kevés helyen lép egyébként fel idén – a magyarországi fesztivál fellépésén kívül csak Angliában, Szlovákiában, Romániában és Németországban.

@owensmithy88

@Rita Ora SO GOOD OMG!!! SONG OF THE SUMMER!!! YESSS!!! ????????????????☀️☀️☀️☀️???????????????? #fyp #ritaora #music #ritaoramusic #summer

♬ Ask & You Shall Receive – Rita Ora