Hajnalban kerül megrendezésre az idei Billboard Music Awards | LIVESTREAM link!

Csütörtök hajnalban kerül megrendezésre a 2019-es Billboard Music Awards

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Idén is megrendezésre kerül a Billboard Music Awards, idén is az MGM Grand Garden arénában, helyi idő szerint május elsején. Nálunk is csütörtök hajnal lesz. Mint tudjuk, a díjátadón a zeneipar prémje vonul fel általában és egy több, mint 3 órás show keretein belül adják át a díjakat a nyerteseknek, illetve sok-sok fellépés is várható lesz az est folyamán. A gála házigazdája Kelly Clarkson lesz, Taylor Swift és Brendon Urie fogja nyitni a show-t, közös dalukkal, a „ME!”-vel. A jelöltekről pedig már itt beszámoltunk, Őket ezen a linken éred el.

Természetesen nem csak Taylor s Brendon Urie fognak fellépni az est folyamán, hanem olyan nevek is követik majd őket, mint Madonna és Maluma a „Medellín”-nel, a BTS, Mariah Carey, aki az „Icon Award”-ot is megkapja majd, Ariana Grande, kinek fellépése nem élő lesz, hanem a napokban az egyik koncertjén vették fel a „7 rings”-et, a hamarosan turnézni induló Jonas Brothers, Khalid, Ciara, Kelly Clarkson, Halsey, Paula Abdul és a Panic! at the Disco is.

A jelöltek listáját amúgy Cardi B vezeti, összesen 21 jelölést sikerült megszereznie, kíváncsian várjuk hányat sikerül ezek közül díjra váltani.

Az este folyamán a Facebook csoportunkban közös kibeszélő is lesz biztosítva, ha esetleg még nem vagy tagja a „kis” csoportunknak, ide kattintva be tudsz lépni.

red carpet
livestream linkek

LINK #1