Nyerj jegyet Tate McRae bécsi koncertjére vagy az új lemezét! »»

Glamour gála: Róluk még sokat fogsz hallani – 3 sztár 30 alatt

A Glamour Women of the Year idei jelöltjei között nagyon sok olyan fiatal nő van, aki még alig múlt húszéves, de máris hatalmas szakmai sikereket tudhat maga mögött. Elbűvölő személyiségük kivételes tehetséggel párosul, emiatt szavazták őket az olvasók a legjobb jelöltek közé. Közülük most Stahl Barbara, Karin Dragos, és Kurta Niké osztották meg gondolataikat a fiatalon sikeressé válás útjáról és esetleges nehézségeiről.

Stahl Barbara a Women of the Year díj Az Év Énekesnője kategóriájában Tóth Gabi, Pásztor Anna, Marge és Odett mellett kapott jelölést. Bár az énekesnő alig töltötte be a húszat, amikor elkezdte zenei karrierjét, mára már hazánk egyik legsikeresebb elektronikus R&B előadója. Barbi arról mesélt, hogy milyen fiatalon megélni a sikert, és hogy milyen véleménnyel van arról, ha valaki tisztességtelenül szerez előnyt a szakmájában.

„Boldog vagyok, hogy ilyen fiatalon ennyi sikerélmény ért, de még sokat kell dolgoznom azért, hogy az az összes kitűzött célomat megvalósítsam. Sokan hajlamosak hátradőlni, vagy hosszasan lubickolni az elért sikerekben, engem viszont az elismerés kifejezetten motivál és arra késztet, hogy még tovább menjek és új dolgokat alkossak” – osztotta meg érzéseit az énekesnő, majd elmesélte, hogy már őt is érte hátrány csak amiatt, mert nő. „Sajnos én is belefutottam egy olyan történetbe, ahol egy nagy nemzetközi lehetőségtől estem el azért, mert elutasítottam egy külföldi színházi rendező tisztességtelen ajánlatát. Azóta pláne szívesen állok olyan kezdeményezések mögé, amik a nőket támogatják, és küzdenek a szexizmus ellen. Ezért is örültem nagyon, hogy a Glamour idén hasonló témát választott az eseménynek”– nyilatkozta Barbi.

Kurta Niké 2014-ben szerezte diplomáját, és máris olyan sikeres produkciókban szerepelt, mint a Terápia, illetve a Kút című film. Színházi és filmes diadalai után idén őt is jelölték a Glamour olvasói Az Év Színésznője kategóriában Dobó Kata, Kovács Patrícia, Döbrösi Laura és Trokán Nóra mellett. A színésznő elárulta, ő hogyan élte meg első sikereit, és mi számít neki igazán dicsőségnek.

„Maga a siker szó is érdekes számomra. Mert mit is értünk siker alatt? Szerintem az, ami az ember pályájának elején történik vele, és sikerként könyvelik el, és azt mondják neki, hogy szuperjó voltál, az igazából egy kihívás, amit az illető képes volt teljesíteni. A jó munkák mindig szép emlékeket jelentenek nekem, de a siker nekem inkább az, amikor valami finomat tudok főzni” – nevetett a színésznő. „Egy színházi előadás is lehet sikerélmény, de itt a siker elsősorban a jó csapaton múlik” – tette hozzá Kurta Niké.

Karin Dragos neve lassan egybeforr a profi sminkvideók készítésével, sőt, tavaly a NYX Face Awards díj elnyerése után Los Angelesben is megmutathatta, hogy mire képes. A YouTube videókat készítő fiatal lány Viszkok Fruzsi, Rubint Rella, Nagy Vivi, és Follow Anna mellett Az Év Közösségi Sztárja kategória várományosa. Karin arról mesélt, hogy szerinte minek köszönheti sikerét, és mit gondol arról, hogy ezrek követik tanácsait.

„Gyerekkori álom volt számomra, hogy ismerjék a nevem, sok embert tudjak inspirálni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ez megvalósult, de úgy érzem, nem vitt el a siker: ugyanaz vagyok, aki öt éve is voltam” – mondta Karin, majd mesélt arról is, hogy mit gondol a női érvényesülésről: „Egyenrangúak vagyunk, ez a legfontosabb! Mindig büszkének kell arra lennünk, hogy nők vagyunk, soha nem szabad a háttérbe szorítani a nőiességünket.”

Szavazz te is kedvenceidre, valamint a Women of the Year 2017 további jelöltjeire a http://woty.glamouronline.hu/ linken!

Tate McRae nyereményjáték
Nyerj páros belépőt Tate McRae bécsi koncertjére, vagy új lemezéből egy példányt!