Klippremier: The Orange Sofa – Oxigén

Az Orange Sofa tavalyi, „Szökjünk meg” címet viselő kislemezük megjelenése óta folyamatosan koncertezik szerte az országban, és a naptárjuk is előre tele van felkérésekkel. A négy tagból álló pop-rock formáció most forgatta le az Oxigén című dalukhoz a videoklipet. Helyszínnek az Aquaticum fürdőt választották, hogy egy igazán élménydús klippel lepjék meg a rajongókat.

Jakab Tamás, a zenekar alapítója és frontembere így mesélt a forgatásról:

„Nagyon-nagyon sok előkészületet igényelt a munka, az egyeztetések, a különböző technikai eszközök beszerzése és igénylése, a szereplők kiválogatása is mind-mind időbe telt, igazság szerint április óta dolgoztunk rajta, ami viszont pluszban nehezítette a dolgunkat, hogy sok fellépésünk is volt közben. Úgy gondolom, hogy ennek ellenére nagyon szórakoztató és látványos klipet hoztunk össze, én személy szerint nagyon élveztem a két napot, amíg a jeleneteket forgattuk.”

A fiúk már gőzerővel dolgoznak a következő klipen, nemsokára megjelenő albumuk egyik számához készítik az anyagot, és persze koncerteznek folyamatosan továbbra is.

„Azt vettük észre, hogy egyre inkább megszeretnek minket itt Debrecenben és a környékén, és ennek mi nagyon örülünk is, érezzük, hogy kezd beérni a sok munka és energia amit a zenekarba fektetünk. Hál’ istennek sosem unatkozunk, ha egyik hétvégén éppen nincsen koncert, akkor pedig az új albumon dolgozunk.” – árulta el Illó István, a szólógitárosa a zenekarnak.