KIRÁLY VIKTOR BEJUTOTT A THE VOICE ÉLŐ SHOWJÁBA!

Pár órával ezelőtt ért véget a The Voice ma esti adása, amelyben Király Viktor Jordan Smithszel párbajozott. A két énekes remekül teljesített, ám Viktorunk alul maradt, és Jordant hozta ki győztesnek a Maroon 5 frontembere, Adam Levine. Azonban mégsem esett ki a játékból Viktor: Gwen Stefani élt a rablás lehetőségével, és saját csapatába lopta a magyar tehetséget, így megmentette a kieséstől, és bejuttatta az élő műsorokba!

Az adásban egyébként a csodálatos Rihanna volt a vendég, aki agyondicsérte Viktort, tanácsokat adott neki, és megölelte a színpadon.

„Nem tudom, mi oka lehetett annak, hogy épp kettőnket választottak egy fordulóba. Néhányan azt mondják, hogy túl erős volt Adam csapata, és szerették volna kicsit szétszórni a versenyzőket, de megmondom őszintén, én elképesztően boldog vagyok. Nagyon sokat tanultam Adamtől. Persze az ember, amikor nem a saját nevét hallja, az első pillanatban csalódott, de tudtam, hogy úgy küzdöttem, hogy mindenemet odatettem. Büszke lettem volna akkor is, ha csak addig jutok, de fantasztikus a gondolat, hogy bejutottam a legjobb húsz énekes közé. Mindig is piszkálta a csőrömet, hogy Gwen Stefanival nem dolgozhattam, most itt az alkalom, és szárnyalok, olyan boldog vagyok” – árulta el Viktor az NLCafénak.

Íme a párbajból egy kisebb részlet: