GYANÚS KÉPEK – Készül Taylor Swift legújabb klipje! #BadBlood

taylor-swift-poses-to-matt-irwin-photoshoot-for-lucky-magazine_2
A még mindig igen fiatal, 25 éves énekesnő TAYLOR SWIFT tavaly októberben jelentette meg ötödik stúdióalbumát, amit nemes egyszerűséggel születési évének számával keresztelt meg, így lett a címe 1989. A korong beharangozója a „Shake It Off ” című dal volt, ami azóta már slágerré nőtte ki magát, hiszen számtalan zenei listára felkerült. Ezt pedig a „Blank Space” és a „Style” szerzemények követték, amelyek hasonlóan csúcsra törtek világszerte a toplistákon!
A gyönyörű hölgyemény, aki még egykoron a country zene világában tevékenykedett, azóta áttért a poposabb hangzásra és készen áll arra, hogy újabb kislemezt jelentessen meg erről a fantasztikus korongról. Elég nehéz választása is van, hiszen az album telis-tele van jobbnál jobb dalokkal. A döntés mégis megszületett, hiszen érkezik az album hivatalos 4. kislemezes dala, a választás pedig „Bad Blood„-ra esett! A dalhoz készült kisfilm nem az eredeti nótához fog készülni, hiszen az énekesnő egy remix változattal fog előrukkolni, egyenlőre még ismeretlen/nem megerősített közreműködővel.

Bad-Blood
a csajok

Időközeben pedig meg is érkeztek a klipforgatásról az első képek! Taylor kisasszony képes volt kihagyni az idei Coachella Fesztivált is, csak hogy titokban leforgassa legújabb klipjét. A forgatáson számos női híresség, mint Zendaya, Hayley Williams, Cara Delevingne és Martha Hunt is feltűnt, ami arra sejtet, hogy ők is feltűnnek majd ebben a készülő videóban. A felvételeket Los Angeles-ben vették fel.

lamar

A forgatáson megjelent Kendrick Lamar, az amerikai hiphop énekes, rapper is, ami miatt biztosak lehetünk abban, hogy a dalhoz készült remix változatban ő fog közreműködni.

smink

A videóban állítólag szamuráj karddal, illetve kick-boksz mozdulatokkal is találkozhatunk, erre utal Swift drámai, sötét sminkje, és frizurája is.

Elég izgalmasnak ígérkezik az új kisfilm, várjátok már Ti is?