Sunyi puki durrant el Demi Lovato Meet & Greetjén!

8

Többször is osztottunk már meg Demi Lovato Meet & Greet fotókat, ezúttal viszont egy kis bakiról számolunk be nektek. A jelenleg világ turnéja közepén járó énekesnő nemrég az OK! magazinnak adott interjút, ahol egy kellemetlen esetről kérdezték.

Riporter:
A legutóbbi Meet & Greet alatt olyan történt veled, ami ezelőtt soha, annak köszönhetően, hogy az egyik rajongó túlságosan is izgult. Mesélnél erről?
Demi:
Igen. Nos, azt hiszem fogalmuk sem volt arról, hogy szellentettek. Álltam mellettük és teljesen egyértelmű volt a dolog.
Ugyan hallani nem  hallottam, szóval kínos zaj nem volt, ami rémes, ha társaságban történik meg az emberrel. Csak a szagát lehetett érezni, amikor már kisétáltak a szobából. Ez után egy pillanatra megálltam és ezt mondtam: „Ó, várj. Rám fingottak.”

Valószínűleg a kellemetlen helyzet nevetésbe fulladt és természetesen megállás nélkül folytatódott a fotózás, néhány rajongónak talán be is számolt az esetről, amire biztosan emlékezni fog Demi 😀 A turné pedig megy tovább és továbbra is minden alkalommal telt házas koncerteket ad az énekesnő 🙂