Sosem fog újra zenélni Britney Spears

Az elmúlt napokban arról szólt újra a nemzetközi sajtó, hogy Britney Spears már új lemezén dolgozik és már arról is cikkeztek, hogy olyan neves dalszerzőknek lesz benne a keze a projektben, mint Charli XCX vagy Julia Michaels.

Az énekesnő megunta a napokban felreppent pletykákat és tiszta vizet öntött a pohárba: semmi kedve újra zenélni és nem is fog sosem visszatérni az iparba. Szomorú lenne, ha tényleg elveszítenénk egy poplegendát, de a következő szavakat Spears maga használta Instagram fiókján:

Csak, hogy tisztázzuk, az összes híresztelés hülyeség. Minden arról szól, hogy tök random emberekhez fordulok az új zenémmel kapcsolatban… Soha nem térek vissza a zeneiparba !!! Ha zenét szerzek, azt szórakozásból csinálom, vagy másoknak írok. Ha olvastátok a könyvem, tudjátok, hogy egy csomó mindent nem tudtok rólam. Az elmúlt 2 évben több, mint 20 dalt írtam másoknak! Ghostwriter vagyok és ez nekem ilyen formában nagyon bejön !!!

A szavak, amiket a poszt leírásában használt, egyértelműen kimondják, hogy a popszupersztár tényleg nem fog valószínűleg soha többet színpadra állni, esetleg mikrofont ragadni. Azt is elmondta, hogy zeneszerzőként tovább folytatja a munkát, de neve nem fog megjelenni az általa írt dalok zeneszerzőinek listáján, mivel ghostwriterként, vagyis név nélkül (néhány esetben akár álnéven) adja hozzá tudását a dalokhoz.