10 dolog, amit nem tudtál Nicholas Galitzine-ről

Tudtad, hogy részben orosz származású?

Bár már lassan egy évtizede kezdte karrierjét, sokan még csak az elmúlt pár évben ismerték meg Nicholas Galitzine nevét, olyan sikerfilmeknek köszönhetően, mint a Bíbor szívek, vagy éppen a Vörös, fehér, és királykék. Ez azonban még csak a kezdet a brit színész számára: az utóbbi időszak sikerei után több, a nevével fémjelzett alkotás is érkezik hamarosan, melyek már most nagy dobásnak bizonyulnak. Íme 10 érdekesség, amit nem biztos, hogy tudtál a sztárról.

Származása

Igaz, maga Galitzine már Londonban született és ott is nevelkedett, de szülei felmenői igazán változatosak. Édesapja egy orosz nemesi rétegből származó vállalkozó, míg édesanyja görög-amerikai származású. Vérvonala az Orosz Birodalom nemesi származásáig nyúlik vissza.

Említésre méltó szerepei

Valószínűleg a nagyközönségnek arcáról két film ugrik be: a Bíbor szívek, illetve a Vörös, fehér és királykék. A színész emellett például Camila Cabello mellett is látható volt a Hamupipőke c. filmben, de a Kamrák (Chambers) c. Netflix sorozatban is feltűnt, most pedig a Bottoms c. film miatt szerepel a címlapokon folyamatosan.

Énekel is

Így van, még a MUSICDAILY is beszámolt élete első kislemezéről, de például a Hamupipőke c. film betétdalait tartalmazó lemezen is 7 dalban hallható a hangja.

Nem szívesen nézi önmagát

Sok színész boldogan nézi kész projektjeit, ugyanis örömteli pillanatokat okoz nekik és jó emlékeket hoz vissza – Nicholas azonbannem tartozik közéjük. A VMAN-nek adott interjújában arról beszél, hogy ki nem állhatja, ha viszontlátja magát a képernyőkön.

Nem tartozom azok közé, akik nagyon szeretik magukat viszont látni. Szerintem hihetetlenül nehéz pártatlannak lenni. Igazából én vagyok a magam legkeményebb kritikusa. Nehéz teljesen ott lennem fejben, hogy újranézzem. Nem is tudom. Én személy szerint jobban szeretem, ha ott van a nagy képernyőn, és csak egyszer vagy kétszer kell megnéznem.

Szereti a küzdősportokat

Elmondása szerint kiskora óta nagyon aktív életet él és sokat sportol. Azt sem lehet róla elmondani, hogy naponta az edzőteremben lóg, ezen a területen is szeret új dolgokat kipróbálni, mint az élet többi részén. Például nagyon élvezi a küzdősportokat: elsajátította a Krav Maga önvédelmi módszerét is, melyet eredetileg Izraelben fejlesztettek ki.

Szívesen lenne James Bond

Amikor arról kérdezték, hogy milyen jövőt képzel el magának, úgy fogalmazott, nem nagyon hisz a tipikus 5 éves tervekben vagy a manifesztációban. De amit nagyon szeretne, az egy James Bond szerep valamikor a közeljövőben, mert imádja az akciófilmeket.

Lassan nő a szőr az arcán

Igaz, a GQ-nak azt mondta, hogy 2 naponta megborotválkozik, mert úgy szereti önmagát, de azt is hozzátette, hogy egyébként nincs nagyon mit borotválnia.

Néhány naponta megborotválkozom, de őszintén megvallva, nincs nagyon mit. Ez egyszerre áldás és átok. Amikor fiatalabb karaktereket alakítok tök jól jön, de amikor idősebbeket kéne, akkor nem ártana, ha lenne egy kis szőr az arcomon.

Nem beszél magánéletéről

Nem igazán tudni semmit Galitzine magánéletéről – nem osztja meg azt sem, hogy szingli vagy sem, illetve arról sem beszél, hogy kik eshetnek a radar alá egyáltalán.

Harry Styles által inspirált karaktert fog alakítani

Film készül Robinne Lee 2017-es The Idea of You című regényéből, ami tulajdonképpen egy Harry Styles fan-fiction, vagy legalábbis az egyik főhőst az ő személye inspirálta, még amikor a One Direction tagja volt. A történet középpontjában egy 40 éves, elvált anyuka, Sophie áll, akit a volt férje egy fiatalabb nőért hagyott el, és akit nem más alakít majd, mint Anne Hathaway. A Harry által inspirált karakter bőrébe a Bíbor szívek sztárja, Nicholas Galitzine bújik majd.

Folytatódhat a Bíbor szívek

Viccelődünk azon, hogyan lehetne folytatni a történetet. Nagyon sok irányba el tudna menni, de még várunk, hogy az biztosan jó lenne-e. De nagyon jól esik, hogy az embereket érdekelné egy második rész

– mondta Galitzine az első rész megjelenésekor.