Őrült száguldásra hív Charli XCX a Barbie-filmből ismert dalával

Íme a Speed Drive videója!

Charli XCX friss videóklippel jelentkezik a Speed Drive című trackjéhez, mely a Barbie-film zenei albumán hallható. A június végén debütált felvétel megjelenése óta futótűzként terjed: több, mint 70 millió globális streamet gyűjtött össze, a brit slágerlisták 9. helyéig menetelt és felkerült a Billboard Hot 100 listára is.

Az energikus hyperpop dalhoz most egy parádés klip forgott, melyben a popdíva mellé Devon Lee Carlson, social media influenszer is csatlakozott. A lányok egy igazi Barbie-kabrióval száguldoznak az utakon, amiből nem hiányozhatnak az olyan kötelező kellékek, mint a plüss üléshuzatok, a Barbie Land rendszámtábla és a csillámos autómatricák. A Charli és Ramez Silyan rendezte videóklipben Sam Smith is feltűnik egy cameo erejéig, amikor felhívja az énekesnőt, hogy a közelgő új projektjükről kérdezze.

A mozifilm július 20-i bemutatója óta átlépte az egymilliárd dolláros bevételi határt, amivel Greta Gerwig megdöntötte a női rendezők rekordját. A hozzá tartozó soundtrack album is hasonlóan szép sikereket ért el: szintén több, mint egymilliárd streamet generált ezidáig világszerte.