3 év kihagyás után újra hallani Jess Glynne felől

Nyári slágerrel jelentkezett az énekesnő.

Jess Glynne olyan megaslágerekkel robbant be a köztudatba, mint a Rather Be, vagy éppen a Hold My Hand, melyek a megjelenésüket követően világszerte uralták a rádiókat, az utóbbi időben azonban igencsak el volt tűnve az énekesnő. Egészen pontosan 3 évig alig hallottunk felőle, most viszont újult erővel tért vissza, és a legújabb kislemeze biztos, hogy a nyári bulik és playlistek elengedhetetlen része lesz.

Az aranyhangú brit sztár még április végén dobta piacra visszatérő dalát, a Silly Me-t, ami egy igencsak személyes szerzemény számára.

A hibáinkból tanulunk, és ezek által növekszünk – erről szól a dal. Az élet nem tökéletes, néha mindannyian hibázunk, és olykor-olykor hülyének érezzük magunkat. A lényeg, hogy ismét talpra álljunk, és ne legyünk túl kemények magunkkal

– mesélte a dal kapcsán.

A személyes és őszinte visszatérést pedig most egy igazi slágergyanús banger követi. Jess újdonsága, a What Do You Do? olyan, mintha kifejezetten a nyári bulikra és playlistekre készült volna, de azért az érzelmek sem szorulnak teljesen a háttérbe benne.

A What Do You Do? tele van érzelmekkel, és nagyon izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom a nagyvilággal, hiszen az ilyen dalok a kedvenceim. A szívem-lelkem benne van, de ez olyan ritmussal társul, amitől egyből táncolni lesz kedved. Néha mindannyiunknak el kell felejteni a borús gondolatokat, és csak a táncra fókuszálni. Én mindig is reményteljesen tekintek arra, amin éppen keresztülmegyek, így ha neked is erre van most szükséged, remélem, ez a dal segíteni fog benne

– nyilatkozta.

A két új dal már az első két ízelítő az énekesnő várva várt harmadik albumáról, amiről egyelőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy az eddigi legszemélyesebb munkája lesz, és hamarosan érkezik.