Közös filmben kapott szerepet a Wednesday két sztárja

Az alkotást jelenlet is forgatják.

Úgy tűnik, ténylegesen megtörténik Wednesday és Xavier románca a képernyőkön – csak nem abban az univerzumban, ahol a rajongók valószínűleg szeretnék. Egy új, még forgatás alatt álló filmben kapott főszerepet a Netflix egyik legsikeresebb sorozatának, a Wednesday-nek két főszereplője, Jenna Ortega és Percy Hynes White.

Az alkotást jelenleg is forgatják kisebb megszakításokkal Utah-ban, erről maga Percy rántotta le a leplet, amikor a sorozatot népszerűsítették és egy interjúban Jennáról kérdezték.

Imádok Jennával dolgozni. A film, amit épp Utah-ban forgatunk, azt is vele csinálom. Jó együtt.

Igaz, a filmről hivatalosan még semmit sem tudni, de nincsenek is jobb nyomozók a rajongóknál. Néhány részletet például ők maguk derítettek ki, ahogy a forgatás körül szaglásztak. Pédául kinyomozták azt is, hogy Winter Spring Summer or Fall címmel kell majd keresni az alkotást és arra is fényderült, hogy Remi és Barnes karaktereit követi a film: két nagyon különböző tinédzser, akik véletlenül találkoznak télen. Ezután négy napot töltenek együtt egy év alatt, ami örökre megváltoztatja az életüket. A forgatásról egy rajongó videót is tett közzé TikTokon.

A rendezői munkálatokat Tiffany Paulsen tudhatja magáénak, aki legutóbb az Amerikai Horror Sztori és több tucat ikonikus alkotás, Emma Roberts és a Riverdale sztárjának, Madelaine Petsch-nek közös filmjéért, az About Fate-ért volt felelős.