Videó: hatalmasat villantott Charli XCX

Még szerencse, hogy nem élő adásban történt a dolog!

A napokban került megrendezésre az idei ARIA Music Awards, mely évről évre az ausztrál zeneipar tehetségeit díjazza. A legjobb pop dalnak járó díj nyerteseit – akik egyébként The Kid LAROI és Justin Bieber voltak a Stay című slágerükkel – Charli XCX jelentette be egy videóüzeneten keresztül, és a legnagyobb szerencséjére nem élőben jelentkezett be, ugyanis akkor kicsit többet mutatott volna meg magából a gála nézőinek, mint tervezte.

Az énekesnő a közösségi oldalain osztott meg egy videót, melyben, miután felfedte a kategória győzteseit, integet egyet, a ruhájának az egyik fele pedig azzal a lendülettel leesik… ja, és nincs rajta melltartó.

Gratula, srácok!

– kommentálta a posztot

A posztjában természetesen már cenzúrázta a +18-as részt, azonban elég kellemetlen lett volna, ha élőben megy, és erre nincs lehetősége, ugyanis a díjátadót a YouTube-on is, illetve a 9Now-n is közvetítették.

Charli egyébként nemrég dobta piacra legújabb kislemezét New Shapes címmel Caroline Polachek és Christine and the Queens közreműködésével, mely már a második dal, amit bemutat a közelgő albumáról. A korong első előfutára, a Good Ones még szeptember elején érkezett meg. Az énekesnő legújabb korongja, a Crash jövő március 18-án jelenik meg.