Elgondolkoztál már azon, mennyire szar unnod magad?

Nem először és nem is utoljára hallottál Torine-ról!

A skandináv pop-szcéna legújabb potenciális versenyzője, Torine készen áll bevetni magát nemzetközileg is, és megmutatni tehetségét az egész világnak. Új szerzeményének, a Borednak tematikáját pedig maximálisan átérezhetjük mindannyian.

A 21 éves énekesnő a 2000-es évek elején kezdett bele-bele csípni a populáris zenébe, ezt pedig hangoztatja is dalaiban. Fiatal korában még csak otthon, a családnak mutatta meg tehetségét, majd CD-ket állított össze, kemény munkája pedig egyből arénás koncertekhez repítette, hiszen a világ legnagyobb neveivel turnézhatott. De még valami hiányzik: olyan dalokat szeretne készíteni a jövőben, amivel az emberek együtt tudnak érezni, segít nekik.

Valószínűleg tudat alatt már hallottál amúgy az énekesnőről, vagyis a hangját mindenképp elcsíphetted már itt-ott, ugyanis Alan Walker, Tungevaag és K-391 közös dalához, a Play-hez kölcsönözte hangját.

Hamar sikerült leszerződtetnie a Universal Music Groupnak, első kislemeze a Dancing In My Sleep pedig még 2019-ben érkezett meg az online boltokba és streaming platformokra. Míg előbbi és Make You Cry című dalában inkább lelkét önti ki a hallgatóság számára, euforikus hangzás mellett, későbbi dalaiban egy teljesen másik oldalát mutatja meg. Péládul a Cliche című dalában az öniróniát egy teljesen új szintre emeli, míg legújabb Bored c. anyagában is igazából szimplán nyers és őszinte. Nekünk pedig erre van szükségünk.

A zene átsegített néhány nagyon nehéz dolgon az életem során, a legnagyobb inspirációm pedig az, hogy az én zeném is hasonló érzelmeket váltson ki másokból.

Minden 2021-es megjelenésével egyre közelebb kerülünk debütáló koncepciólemezéhez is, melyet az addig megjelent kislemezek mellett új dalok fognak kitenni. Az pedig biztosan egy óriási löket, hogy még a pophercegnőt, Britney Spearst is megemlíti legutóbbi megjelenésében… tényleg látszódik az 2000-es évek befolyása.

I’m not Britney but my thoughts are toxic

– énekli Torine Bored c. dalában.

Az énekesnő debütáló anyaga 2021 szeptemberében várható.