Erre számíthatunk YUNGBLUD vasárnapi, Budapest Parkos koncertjén

Elstartolt az énekes európai turnéja.

Napokon belül eddigi karrierje során harmadszorra is ellátogat hazánkba YUNGBLUD, hogy az első önálló koncertjét adja Magyarországon, melynek a Budapest Park ad otthont. Az énekes olyan országokba lép színpadra a nyári, európai turnéja során, mint Litvánia, Szlovákia, Horvátország, és Szerbia, az első show pedig tegnap le is zajlott Lettországban, így megtudhattuk, mire számíthatunk a budapesti fellépésén.

A sztár összesen 16 dalt adott elő a lettországi Siguldában, és a legnagyobb slágereit, mint a parents és az I Think I’m OKAY, a legpörgősebb trackjeit, mint a strawberry lipstick és a The Funeral, a közönség kedvenceit, mint az ice cream man és az I Love You, Will You Marry Me, és egy eddig kiadatlan dalt, a Breakdown-t is belesűrítette a setlistbe. Az utóbbi években megjelent kislemezei mellett a legtöbb szerzemény a 2020-as weird! című lemezéről csendült fel, míg érdekes módon a legutóbbi, saját maga után elnevezett korongjáról csupán egy számot hallhatott a közönség. A nyitány a superdeadfriends volt, ami hatalmasat robban élőben, és igazán beindítja a bulit, és a Loner-rel zárt.

Íme a teljes setlist:

  1. superdeadfriends
  2. I Love You, Will You Marry Me
  3. The Funeral
  4. California
  5. strawberry lipstick
  6. Happier
  7. fleabag
  8. Breakdown
  9. ice cream man
  10. Anarchist
  11. parents
  12. When We Die (Can We Still Get High?)
  13. I Think I’m OKAY
  14. Lowlife
  15. god save me, but don’t drown me out
  16. Loner

YUNGBLUD korábban elárulta, hogy minden országban egy kicsit más lesz a dallista, de nagy valószínűséggel azért a legtöbb dal ugyanaz marad.

Íme pár videó a koncertről:

@triturusmagic YUNGBLUD performing a new song on tour in Latvia #yungblud #bhc #blackheartsclub #newsong #liveconcert #concert #live #music #singing #sigulda #latvia #latvija ♬ original sound – Cookie
@r.arual.r #yungbludlatvia #yungbludsigulda #yungblud @yungblud ♬ original sound – L
@r.arual.r #yungblud #yungbludsigulda #yungbludlatvia @yungblud #mgk ♬ original sound – L
@r.arual.r #yungblud #yungbludlatvia #yungbludsigulda @yungblud #yungbludthefuneral ♬ original sound – L
@aigaleitholde Yunblud opened his Europe tour in Latvia, Sigulda. What a wonderful night it was! So energetic and wild, so sweet and funny! Thank you @yungblud ♬ original sound – Aiga Leitholde

A június 9-ei Budapest Parkos koncertre, melynek az Only the Poets lesz az előzenekara, még mindig nem késő beszerezni a jegyed – a jegyinfókért katt ide!