Folytatást kap az Én és a Walter fiúk a Netflixen

A széria alig két hete debütált.

Úgy tűnik, egy újabb sikersorozat születésének lehetünk szemtanúi a Netflixen – az Én és a Walter fiúk a témája tekintetében egészen hasonlít a Prime Video nagysikerű, A nyár, amikor megszépültem c. alkotására, így akiket esetleg az már beszippantott, azoknak kár lenne kihagyni az alig 2 hete debütált sorozatot.

Az első hetében több, mint 12 milliós nézettséget generált, amivel hamar felírta magát több ország top 10-es listájára világszerte – hazánkban egyébként jelenleg is a legnépszerűbb sorozat a platformon. Az pedig kifejezetten ritka, hogy ilyen rövid idővel a premier után kérnek be folytatást egy-egy alkotásból, pláne a Netflixnél, azonban mostmár biztos, hogy érkezik belőle a második évad.

Érdekesség, hogy míg a kezdő etap egy könyv átdolgozása volt, a folytatáshoz (jelenleg) nincs mit alapul venni, így könnyen lehet, hogy a streamer és a sorozat készítői formálják tovább a főszereplők sorsát. A bejelentéssel egy időben még nem derült fény a premier, illetve a munkálatok megkezdésének dátumára sem.

A széria főhőse Jackie Howard (Nikki Rodriguez), aki egy balesetben az egész családját, így a szüleit, és a nővérét is elvesztette. A fiatal lánynak ezért fel kell adnia az addigi, manhattani életét, és Colorado államba kell költöznie a Walter-családhoz, és az ő 7 fiukhoz.

A Netflix egy videót is megosztott arról, hogy hogyan reagáltak a sorozat sztárjai arra, hogy berendelték a második évadot: