Érkezhet a Bíbor szívek második része

Már most vannak ötletek a folytatásra.

A főszereplő, Nicholas Galitzine mesélt egy kicsit arról, mi folyik jelenleg a Bíbor szívek kulisszái mögött. A Tess Wakefield regényén alapuló sztori egyébként letarolta a Netflix-et és a világon több tucat országban hamar a legnézettebb filmek közé tornázta fel magát. Olyannyira, hogy sokan az új A csókfülke sorozatként emlegetik, ugyanis hasonló sikereket produkál Sofia Carson és az előbb említett Galitzine alkotása.

Valószínűleg ismerősen csenghet a sztori, ugyanis biztosan másodpercenként feldobálja neked is a Netflix Cassie és Luke történetét, ahol előbbi diabétesszel küzd, miközben álmait kergeti, utóbbi pedig egy tengerész, aki szintén bajban van. Megegyeznek, hogy az érdekházasság lesz a legjobb megoldás számukra, csak közben mégis egymásba szeretnek. Az már mellékes, hogy sok, a való életben tengerész/katona házaspár felszólalt az életük túlságosan idillien bemutatásáért, de a nézők felzabálták a romantikus történetet.

Igaz, még semmi sincs kőbe vésve, és még be sem rendelték a második részt a filmből, a színész és a készítők is belátják, hogy igény lenne rá bőven.

Viccelődünk azon, hogyan lehetne folytatni a történetet. Nagyon sok irányba el tudna menni, de még várunk, hogy az biztosan jó lenne-e. De nagyon jól esik, hogy az embereket érdekelné egy második rész.

Az egyetlen probléma, amibe a készítők egyelőre ütközhetnek az az, hogy a könyv amin alapszik az első rész, annak nincs folytatása. Az első filmben pedig az egész kötetet felhasználták és átdolgozták. Így, ha el is készül a folytatás, vagy az eredeti szerzővel kell összeülniük, vagy egy teljesen új történetet kell kitalálniuk.