Jön Sofia Carson és a Sarolta királyné sztárjának közös filmje

Egy népszerű regényen alapszik majd az alkotás.

Újabb nagy dobásra készül a Netflix, és két olyan színészt kértek fel hozzá főszereplőnek, akik az utóbbi években már szerepeltek a platform nagy sikernek örvendő alkotásaiban. Film készül ugyanis Julia Whelan népszerű regényéből, a My Oxford Year-ből, melyben Sofia Carsont és Corey Mylchreestet láthatjuk majd. 

A története a következő lesz: egy ambíciókkal teli amerikai nő, Anna, az Egyesült Királyság felé veszi az irányt, hogy az Oxfordi Egyetemen tanuljon, és ezzel megvalósítsa a gyerekkori álmát. Minden a terve szerint is halad, egészen addig, amíg nem találkozik egy magával ragadó helyi férfival, ez pedig mindkettejük életét igencsak felforgatja. 

Sofia volt az egyik főszereplője a Netflix 2022-es Bíbor szívek című sikerfilmjének, Corey neve pedig többek között a tavalyi Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című sorozatból lehet ismerős. Arról egyelőre nincs hír, hogy rajtuk kívül kiket láthatunk majd az alkotásban, azt viszont tudni lehet, hogy a rendezői székben Iain Morris fog ülni. 

My Oxford Year 2018-ban került a könyvesboltok polcaira, és Julia Whelan első regénye volt.