Baristának állt Sabrina Carpenter egy londoni kávézóban

Kreatív módon népszerűsítette a slágerét az énekesnő.

Sabrina Carpenter a Coachella fellépése előtt dobott piacra, ahogy akkor fogalmazott, egy “kis dalocskát”, azonban valószínűleg a megasláger kifejezés jobban körülírja az Espresso-t, ami a megjelenést követően az egész világot letarolta. Azóta az énekesnő bejelentette az új albumát, és kiadta róla a Please Please Please című, második kislemezt is, jelenleg pedig gőzerővel népszerűsíti az augusztusban érkező anyagot.

Sabrina legutóbb Londonban, a Capital Summertime Ballján adott koncertet, de nem csak a színpadon láthatták az angol rajongók. Az Espresso címhez híven ugyanis dolgozni is beállt a Blank Street nevű kávézóba, ahol pár szerencsés vendéget ő maga szolgált ki. 

A sztár szemmel láthatóan igencsak élvezte a kreatív promót, bár valószínűleg azért megmarad az éneklés mellett, és nem áll teljes állásban baristának.

A londoni fellépésén egyébként összesen 6 dal csendült fel. Énekelte természetesen az Espresso-t, és a legújabb slágerét, a Please Please Please-t, emellett pedig a Read Your Mind-dal, a Feather-rel, a because i liked a boy-jal, és a Nonsense-szel örvendeztette meg a közönséget.

Az előadó soron következő, hatodik albuma a Short n’ Sweet címet kapta, és augusztus 23-án kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra.