Jön az élőszereplős Született kémek sorozat

Újra akcióba lendül Sam, Clover és Alex.

Hetekkel ezelőtt startolt el 11 év kihagyás után a Totally Spies! – A született kémek hetedik évada Franciaországban, most pedig újabb nagy dobásra készülnek a rajzfilm készítői. Élőszereplős sorozatot terveznek ugyanis csinálni belőle, melynek az előkészületei már el is kezdődtek az Amazonnál.

A széria egy fiatal felnőtteknek szóló alkotás lesz, melyben a három legjobb barátnőt, Clovert, Alexet és Samet az egyetem első évében láthatjuk. Persze nem csak az új suli és az új élet nehézségeivel kell megküzdeniük majd, hiszen titokban továbbra is kémekként tevékenykednek és mentik meg a világot újra és újra.

Arról egyelőre nincs hír, hogy kik fognak az ikonikus karakterek bőrébe bújni, ahogy arról sem, hogy ki felel majd a forgatókönyvért, azt viszont már bejelentették, hogy a sorozat egyik producere Will Farrell lesz. 

Az eredeti rajzfilm 2001-ben indult hódító útjára – a hazai premierre 2005-ben került sor – és Vincent Chalvon-Demersay, illetve David Michel voltak a készítői. A három főhős, Alex, Clover és Sam történetét követte nyomon több, mint 200 epizódon keresztül, amint egy tiktos kémszervezet ügynökeiként és átlagos gimis lányokként élnek kettős életet.

Totally Spies! – A született kémek még mindig hatalmas sikernek örvend: több, miny 60 nyelvre fordították le, és több, mint 220 országban került adásba. Animációs formájában jelenleg is hódít a sorozat hetedik évadával. Nagy örömünkre szolgált, amikor az Amazon MGM Studios megkeresett minket az élőszereplős változattal kapcsolatban

– nyilatkozta Benoît Di Sabatino, a Banijay Kids & Family vezérigazgatója. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikorra tervezik a sorozat premierjét, annyi viszont biztos, hogy a Prime Video-n lesz majd látható.