Megérkezett az első előzetes Selena Gomez Cannes-ben bemutatott filmjéhez

Május végén 10+ perces (egyes sajtóorgánumok 9, mások, 11 és 12 perc hosszúságú) álló tapsvihar követte az Emilia Pérez spanyol nyelvű musical-dráma bemutatóját a 2024-es cannes-i filmfesztiválon, melynek főszereplői nem mások, mint a Gyilkos a házban vagy a Varázslók a Waverly helyből sztárja, Selena Gomez, az Avatar Zoe Saldanája, vagy Karla Sofía Gascón, aki az EWS – Az új generációból lehet ismerős.

A film középpontjában Saldana áll, aki Rita, egy ügyvéd szerepét játssza, akiről úgy tartják, hogy több képességgel és tapasztalattal rendelkezik, de a cég ahol dolgozik nem értékeli ezeket. Ahelyett, hogy igazságot keresne, a cég inkább a bűnözők segítésében érdekelt. Rita szokatlan alkalomra talál, amikor Manitas (Gascón), egy drogkartell rettegett vezetője megkeresi, hogy segítsen neki egy nemet váltó műtéten, hogy teljes mértékben nő lehessen. Gomez az ő feleségét alakítja, aki nincs tisztában a helyzettel.

Az előzetes jól körülírja a problémakört, illetve lefesti az alkotás hangulatát is. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert, de várhatóan valamikor ősszel érkezik a hazai mozikba is.