20 perc alatt írta meg legújabb slágerét Ariana Grande

A dal egyből a Billboard slágerlista élén debütált.

Március 8-án jelent meg Ariana Grande várva várt új lemeze, az eternal sunshine, a siker pedig, ahogy várható is volt, nem maradt el. Már az album felvezető kislemeze, a yes, and? is listavezető sláger lett, a második kislemezes dala, a we can’t be friends (wait for your love) pedig szintén a neves Billboard Hot 100 slágerlista élén debütált. Hogy mennyi idő volt az énekesnőnek megírnia a szerzeményt? A producere szerint meglepően kevés.

A sztár a napokban az Instagram történetében osztott meg a track első demojából egy részletet, melyet a producer Ilya Salmanzadeh-nek küldött, és amiben még csak a dallamával kísérletezett, dalszöveg pedig nem volt hozzá. Ilya újraosztotta a történetet, és elárulta a rajongóknak, hogy Ari 20 percre rá már a szöveggel kiegészített változatot küldte neki – csupán ennyi idő volt ugyanis megírnia. 

Az eternal sunshine a megjelenéstől számított 24 órában 58,1 millió streammel a leghallgatottabb album lett egy nap alatt 2024-ben a Spotify-on, és mind az Egyesült Államok, mind pedig az Egyesült Királyság albumlistájának az élén debütált. Mi több, az énekesnő jelenleg a Billboardon az album- és a slágerlista mellett a dalszerzők, és a producerek listáját is uralja – a Billboard történelme során ő a negyedik előadó, akinek egyszerre mind a négyen sikerült az első helyre ugrania.

Amellett, hogy a lemez minden egyes dalát a sztár írta, producerként is benne van az összesben a keze, így nem meglepő, hogy különösen nagy öröm számára, hogy ekkora sikernek örvend.

Nem is tudom szavakba önteni, hogy mit éreztem az elmúlt héten. Ez az album több okból is roppant különleges számomra, és annyi mindent foglal magába. Az, hogy megosztottam veletek, rengeteg kisebb és nagyobb érzelmet hozott vissza, így több okból is egy érzelmes héten vagyok túl, de a szeretet, amivel elárasztottatok, hihetetlen mennyiségű örömmel, emberi kapcsolódással, és nyugalommal töltött meg

– írta az Instagram oldalán.

Hozzátette, hogy nem tervez megállni, és folytatódik tovább az eternal sunshine éra.