Nyers és őszinte lemez előzetest mutatott be Zayn

Hamarosan betekintést nyerhetünk az énekes saját világába.

Mindent letörölt Instagram oldaláról Zayn, ezzel pedig kezdetét veszi új lemezének a népszerűsítése. Az énekes 3 év csend után mutatja meg rajongóinak, hogy mivel foglalkozott az elmúlt időszakban.

Az biztos, hogy az énekesnek sok idő kellett ahhoz, hogy megküzdjön szorongásával és újra úgy érezze, hogy énekelni és zenélni szeretne. Mostanra pedig úgy tekint a saját zenéjére, mint egyfajta terápiára. Közelgő korongját teljes mértékben egyedül szerezte, így biztosan sok érzelmet közvetít majd az anyaggal. Erről tanúskodik az előzetes is, amit nem olyan régen osztott meg.

Úgy gondolom, hogy a lemezem célja az, hogy a hallgató megismerje az én valódi énemet, mint egy hús-vér embert. A céljaimat, a félelmeimet. És, hogy kapcsolatot alakítsanak ki ezzel a személlyel. Ezért is ennyire nyers, és igen, én írtam. Nem akartam senkit magam és a zeném közé, illetve a zene és a hallgatóság közé

– hallható az Instagram oldalán közzétett videóban.

A betekintő végén természetesen egy pár másodperces dalrészletet is hallhatunk. A korong valószínűleg az eddigi albumaival ellentétben nem az rnb és pop vonalálon fog elhelyezkedni, hanem inkább a country világába kalauzolja el a hallgatót, ugyanis a dalokat Dave Cobb country producerrel készítette el – ő a felelős például Lady Gaga Always Remember Us This Way c. daláért is.

Ami nagyon megfogott Zaynben az a hangja: hallani lehet benne a szeretetet, a veszteséget, a fájdalmat, a büszkeséget és az emberségességet is

– mesélte Dave.

Igaz, a Love Like This nem a lemez része és nem is reprezentálja a hangzást, Zayn elmondása szerint azt a dalt is imádja, amiről úgy nyilatkozott, hogy nagyon jók a vibejai. De mire számíthatunk még?

Van néhány nagyon szomorú dalom. Teljesen más hangzást próbálok ki, és így van lehetőségem egy élethű narratívát bemutatni, saját élményekből táplálkozva.