Videó: átment egy autó Zayn lábán

Zayn Malik mint tudjuk, nem a híve annak, hogy publikus eseményeken vegyen részt, pláne amióta kivált a One Direction-ből és fókuszba helyezte a magánéletét. Most, viszont majd 5 év után újra megmutatkozott egy rendezvényen, melyet a Párizsi Divathét alkalmából rendeztek.

Érhető, hogy nem szeret a nyilvánosság előtt mutatkozni, ugyanis ez is elég szerencsétlenül végződött, ugyanis baleset érte. A néhai Twitteren kezdett el futótűzként terjedni több videó, melyeken az előadó boldogan fotózkodik rajongóival, akik néha elég nehézkesen engedik oda a kocsihoz, ami őt várja. Az egyik videón az látható, ahogy egy autó áthajt Zayn lábán, melyre a tömeg egy emberként hökkent meg, többen pedig a „Jézusom!” és „Szent ég!” felkiáltásokat használták. A kocsi egyébként próbált a tömegben manőverezni és nem az az autó volt, ami az énekes szállításáért felelős.

Azóta szerencsére az énekes adott magáról életjelet közösségi média oldalain, ahol elmondta, hogy szerencsére nem történt nagyobb baj, köszönhetően a cipője jó minőségének.

A lábam rendben van!! Köszönhetően az elképesztően jó minőségű cipőmnek!

– írta Instagram oldalán.