Érkezik Holly Humberstone debütáló lemeze

Az elismert énekes és dalszerző, Holly Humberstone nemrég jelentette be bemutatkozó lemezének érkezését. A „Paint My Bedroom Black” premierje október 13-án várható, most pedig két új kislemezt, az „Antichrist„-et és a „Room Service„-t hallhatjuk az anyagról.

Holly Humberstone folyamatosan ihletet merít környezetéből és annak az identitásra és önbecsülésre gyakorolt hatásából. Az effektusok többek között a felnőtté válásról szóló nagyon személyes dalokban is hallhatók voltak – a „Haunted House”-tól a „The Walls Are Way Too Thin”-ig, utóbbi címmel jelent meg debütáló EP-je is.

Holly várva várt debütáló albuma, a „Paint My Bedroom Black” még mélyebbre ás a művésznő tapasztalataiban, aki a családi otthonban zongorázó ismeretlen lányból lett generációja egyik legérdekesebb sztárja az alternatív-pop szcénának. Humberstone egy sötét világba invitálta a hallgatókat, mély, kissé kaotikus érzelmekbe engedve betekintést hétköznapjaiból. A legújabb kislemezek okkal tükrözik kettős természetét:

Egy ideje két különböző embernek érzem magam. A legnagyobb kihívásom mindig az, hogy olyasmit csináljak, amit korábban még nem tettem, és ami új részeket tár fel bennem

– mesélte az énekesnő.