Először érkezik Romániába az Imagine Dragons

A banda a szomszédos Untold első bejelentése.

Románia legnagyobb fesztiválja, a Kolozsváron megrendezésre kerülő Untold Fesztivál idén is egy nagy bummal indítja a szezont. Kiderült, hogy a 2023-as etapra sikerült megszerezniük az Imagine Dragons-t, akik első alkalommal érkeznek a szomszédos Romániába.

A 8. születésnapját ünneplő Untold idén augusztus elején, 3-6. között szokásosan Kolozsváron, Erdély szívében kerül megrendezésre. A banda az egyik legnagyobb pop-rock név jelenleg a piacon és több millió rajongójuk nem tévedhet: 1 Grammy, 10 Billboard Music Awards, 5 Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 BMI Pop Music, 1 Echo Music, 1 MTV VMA és 1 World Music Awards büszke tulajdonosai lehetnek és ezek még csak a díjazott elismerések.
Imagine Dragons is one of the biggest pop-rock bands in the world and one of the
most loved musical groups on the entire globe. Awarded 1 Grammy, 10 Billboard Music
Awards, 5 Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 BMI Pop Music, 1 Echo Music,
1 MTV Video Music Award, and 1 World Music Award, the American band included the
UNTOLD Festival in their 2023 tour.

A 2023-as turnéjuk egyik állomása lesz az idei Untold is és olyan slágerekre számítunk, mint a Believer, Radioactive, Enemy, Thunder vagy a Whatever It Takes.

A legnagyobb rajongók november 28-ától már be is szerezhetik jegyeiket, ha regisztrálnak az untold.com oldalon. Hamarosan pedig még több izgalmas nevet jelentenek be a szervezők.