Ismerd meg Te is a Republic Records legújabb csillagát! ― Megérkezett HAILEE STEINFELD debütáló dala!

Fiatal kora ellenére jelölték már Oscar-díjra, hiszen több filmben is bizonyította már színészi tehetségét, emellett pedig The Trinity szerepében is feltűnt Taylor Swift legutóbbi, „Bad Blood” című klipjében. Modellkedik, és hangi adottságai miatt még énekelni is nagyon jól tud, így a Republic Records (lemezkiadó) karolta fel, hogy beinduljon szólókarriere!


A 18 éves tehetség már javában stúdiózik, hogy minél hamarabb megjelenhessen első nagylemeze a Republic Records lemezkiadó támogatásával. A dalok elkészítésében olyan segítői vannak, mint a svéd duó, Mattman & Robin, a Fall Out Boy-os Pete Wenz, a Captain Cuts (dalszerző trió), vagy a The Futuristics zeneszerző páros. Az album tervek szerint idén karácsony környékén kerülhet a boltok polcaira, és hódíthatja meg a digitális platformokat.
Már 13 éves korában megkapta első „nagy” filmes szerepét A félszemű (True Grit) című amerikai western filmben – röviddel a film után az egyik legnagyobb olasz női divatmárka, a Miu Miu arca lett –, ezek után pedig olyan filmekben szerepelt, mint a Szerelemre hangszerelve (Begin Again), Rómeó és Júlia (Romeo & Juliet), Végjáték (Ender’s Game), vagy a nem is olyan régen bemutatott Tökéletes hang 2-ben (Pitch Perfect 2). Tehetségére nem kisebb kiadó, mint a Republic Records figyelt fel, és a pártfogásába vette, hogy zenei karrierjét minél hamarabb beindítsák.

Hailee-Steinfeld-Love-Myself-2015-1400x1400

A csajszi első hivatalos kislemeze a “Love Myself” címet viseli, ami már augusztus 6-án felkerült a hivatalos YouTube csatornájára. A dal szerzői között olyan nevek vannak, mint a már korábban említett Captain Cuts, The Futuristics vagy Harvey Mason Junior. A dalhoz készült kisfilmet már júliusban leforgatták Hannah Lux Davis rendezésében.

Már abban a pillanatban, hogy találkoztunk Hailee-vel inspirálónak találtuk az elkötelezettségét a zene felé. Született tehetsége van, és elegendő elszántsága, hogy a legmagasabb szinten szálljon versenybe. Izgatottak vagyunk, hogy mi is részei lehetünk zenei utazásainak.mondta róla a Republic Records ügyvezető alelnöke, Charlie Walk.

Hailee egy sokoldalú, tehetséges előadó, és a sokféle adottsága mellett a hangja egyszerre egyedi és tagadhatatlan. Izgalmas, hogy csatlakozott a Republic family-hez (családjához). – nyilatkozta a lemezkiadó társalapítója és vezérigazgatója, Monte Lipman.

„Habár jó, ha van valakid, aki támogat – akár fizikailag, akár érzelmileg, akár anyagilag -, ez a dal leginkább saját magunk támogatásáról szól.” – mondta debütáló daláról Hailee Steinfeld.

képek a klipforgatásról..

haileelovemyselfmusicvideo

klippremier (augusztus 14.)

szeptember 7. akusztikus verzió PREMIER