Kövesd a fehér nyuszit: 5 nap múlva érkezik Madison Beer lemeze

Előzetes, minden egyes dalból – sőt még egy online koncertet is tervez!

Madison Beer debütáló lemeze a Life Support pontosan 5 nap múlva, február 26-án érkezik, az énekesnő pedig most egy kis betekintést enged a lemez dalaiba.

Először is beszéljünk egy keveset a dallistáról, ugyanis 17 számmal örvendeztet meg minket az énekesnő, bár ebből 5 már megjelent, egy bevezető, egy átvezető és egy lezáró tracket is találunk még ezeken kívül, szóval mondhatni egy jó 9 dalt hallhatunk majd jövő héten pénteken először, köztük a fankedvenc, Follow the White Rabbitet is.

És nézzük is, milyen dalokkal készül nekünk Madison:

Madison még hónapokkal ez előtt osztott meg egy jó egyperces részletet a Follow The White Rabbit című dalából, amely szerencsére helyet is kapott debütáló anyagán. Eredetileg a Hurts Like Hell lett volna az első kislemez, majd ezt lecserélték a Dear Society-re, amit végül a Good in Goodbye váltott fel, ezeknek a váltásoknak a háttérben folyó kiadóváltás is eredménye volt.

A lemezről Madison nagyon pozitívan nyilatkozik, látni lehet, hogy minden energiáját ebbe a szerelemprojektbe pakolta bele.

Végre el tudom mesélni a saját történetemet úgy, ahogy én szeretném, olyan témákat érintve, mint a gyógyszerek szedése fiatalkorban, amiben én is érintett vagyok. Valós dolgokról tudok beszélni, amiket én is átéltem

– mesélte Madison.

Annyi biztos, hogy izgalmas lesz a péntek, ugyanis hosszú évek után Madison Beer debütáló lemezét tarthatjuk majd a kezünkben, az énekesnő pedig elmondta, a következő videót az a dal kapja majd, amelyet a rajongói legjobban megkedvelnek a megjelenés után.