Karácsonyi köntösbe öltöztette Ryan Gosling a Barbie betétdalát

Megérkezett a Ken The EP!

Az idei év egyik legnagyobb sikerfilmje kétségkívül a Barbie volt, melynek a zenjéje ugyanakkora népszerűségnek örvendett, mint maga az alkotás. Azonban filmzenei albumon a legmeglepőbb track nem is Dua Lipáé, Nicki Minaj-é, vagy éppen Ava Max-é volt, hanem a Kent alakító, Ryan Goslingé, aki az I’m Just Ken című balladával lopta be magát a nézők szívébe. A színész és a soundtrackért felelős Mark Ronson pedig most, karácsonyi meglepetés gyanánt egy EP-t dobtak piacra Ken The EPcímmel, amin a szerzemény 4 változata kapott helyet.

Az eredeti mellett megérkezett az I’m Just Ken akusztikus verziója, egy remixe, és egy karácsonyi köntösbe öltöztetett változata, mely a Merry Kristmas Barbie alcímet kapta. Az utóbbihoz egy klip is készült: a videóban a színész egy feldíszített stúdióban adja elő a dalt Mark Ronsonnal, Andrew Wyattel, és még egy csapat zenésszel kiegészülve. 

Boldog karácsonyt, Barbie, bárhol is vagy

– hangzik el a kisfilm végén.

Mark Ronson a megjelenés alkalmából az Instagram oldalán mesélt egy kicsit arról, hogyan is készült el a dal. Elmondása szerint csupán 2 órájuk volt felvenni az eredetit tavaly márciusban, a karácsonyi változat pedig csupán egy héttel a megjelenés előtt készült el. 

Pár nap múlva már senki nem akar majd karácsonyi zenét hallgatni, de néha csak a móka kedvéért kell csinálni dolgokat (és talán egy kicsit Barbie-ért is)

– írta.

Hallgasd meg alább a teljes EP-t, ha egy jó nagy adag Kenergy-vel szeretnéd zárni az évet: