Így szerezhetsz jegyet Olivia Rodrigo új turnéjára

Regisztráció, egyedi kód és várólista – ez Olivia Rodrigo turnéjának menete.

Ha talán még nem tetted túl magad Taylor Swift-nek és a The Eras Tour koncertsorozatának mizériáján, akkor itt a következő hullám: ugyanolyan koncepcióval jelentkezik Olivia Rodrigo is, aki a Guts World Tour c. egyelőre 57 dátumos koncertsorozatát hivatott ezzel a rendszerrel felvezetni.

21 koncertre számíthatunk 12 országban kontinensünkön – színpadra lép Németországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában és többek közt Belgiumban is. Emellett az Egyesült Államokban ad tömérdek koncertet.

Mi ez a regisztráció?

Hasonlóan a The Eras Tour koncepciójához, nem várató általános jegyértékesítés erre a turnéra, és egy előzetes regisztrációhoz kötött az is, hogy egyáltalán esélyünk legyen a vásárlást lebonyolító felületre bejutni. Erre azért van szükség, mert az elmúlt években nagyon sok bot és viszonteladó vásárolt fel egyes koncertekre nagy mennyiségű jegyeket, majd ezeket többszörös áron kínálta a rajongóknak.

A legfontosabb, hogy 17-e, azaz most vasárnapig az oliviarodrigo.com oldalon válaszd ki melyik koncertre vagy koncertekre mennél szívesen és a dátumok melletti regisztrációs gombbal regisztrálj be az e-mail címed és néhány adatod megadásával. Minden országba külön, ugyanazzal az e-mail címmel kell, hogy legyen Ticketmaster fiókod is, különben nem lesz érvényes a regisztrációd és biztosan várólistára kerülsz.

Szeptember 20-án, egy nappal a jegyértékesítés előtt minden regisztrált országból/városból – például egy országon belül egyszerre csak egy városba tudsz regisztrálni (külön-külön tudsz több városba is egy országa). Ekkor kiderül, hogy kapsz-e egyedi kódot, vagy várólistára kerülsz.

Ha kaptál kódot, nincs más dolgod, mint másnap reggel, szeptember 21-én 10 óra előtt már a virtuális sorba beállni és reménykedni, hogy sikeresen tudsz majd jegyet venni a kiválasztott koncertre.

Ha várólistára kerültél, akkor sajnos egyelőre nem fogsz tudni belépni a jegyértékesítési felületre. Később, ha marad még jegy, lehetséges, hogy utólag beengednek és kapsz kódot, de ekkor már csak nagyon limitált lesz az elérhető jegyek száma.

get him back! videó

Mindeközben megérkezett az énekesnő új kisfilmje is, melyet a get him back! című dalához készített el. Érdekesség, hogy az egész videót az új iPhone 15 pro telefonon vették fel, ezzel is bemutatva, hogy milyen profi minőségű videót képes készíteni a tegnap bemutatott készülék.