YouTube

G-Eazy egy különleges projekttel lepi meg rajongóit

A többszörös Platina-díjas szupersztár, G-Eazy születésnapján egy váratlan bejelentéssel lepte meg rajongóit: június 5-én, egy különleges projekttel jelentkezik, „Everything’s Strange Here” címmel. A felvételek teljes egészében a járvány miatti karantén során készültek, és ez a speciális helyzet lehetőséget adott a rappernek arra, hogy új zenei stílusokat, hangzásokat keverjen össze, melyekből egyaránt születtek friss dalok és feldolgozások is.

G-Eazy így nyilatkozott a projekt hátteréről:

Nyolc héttel ezelőtt még fogalmam sem volt arról, hogy szükségem lesz arra, hogy így alkossak. A világ a feje tetejére állt, de sokunknak ez lehetőséget adott arra, hogy magunkba nézzünk, fejlődjünk, változzunk. Ez a project ennek az időszaknak az eredménye, és megmutatja mit éreztem, milyen gondolatok foglalkoztattak ebben a bizonytalan szakaszban. Őszinte, és tiszta, teljesen önmagamat adom benne. Úgy érzem valami különleges alkotás született.

A bejelentést közvetlenül az új Free Porn, Cheap Drugs című dal megjelenése előzte meg, melyet az UPROXX így jellemez: „laza, alternatív rock hangulat”.

A rapper március óta dolgozik a projekten, illetve az ugyancsak idén érkező, vadonatúj albumán, amely a These Things Happen Too címet kapta.

Az Everything’s Strange Here egy személyes utazás, G-Eazy színes, stílusokon túlmutató világába, pillanatkép abból az időszakból, amelyben mindenki érintett volt.