Összeházasodott Taylor Lautner és párja, akit így már szintét Taylor Lautnernek hívnak

Az esküvőről képeket is kaptunk.

5 évvel ezelőtt, 2017-ben ismerkedett meg Taylor Lautner újdonsült feleségével egy játékest folyamán, és a színész testvére már akkor tudta, hogy esküvő lesz a találkozó vége. Ő mutatta be ugyanis az Alkonyat filmek sztárjának az ápolóként dolgozó Taylor Dome-ot, és még az esemény előtt azt mondta neki, hogy a jövendőbeli feleségével fog megismerkedni, ami így is lett. A színész tavaly november 11-én kérte meg szerelme kezét, kereken egy évre rá pedig az esküvőt is megtartották, melybe a Vogue-nak köszönhetően be is leshetünk.

A menyasszony még a lánykérés előtt fejtette ki a párjának, hogy nem szeretne nagy feneket keríteni a dolognak, sokkal jobban szeretné, ha például a konyhában, egy átlagos estén tenné fel neki a nagy kérdést. Taylor a kérés felét teljesítette, ugyanis valóban a konyhájukban történt az eljegyzés, azonban ettől függetlenül mégis nagy feneket kerített neki, és igencsak kidekorálta a helyiséget.

A boldogító igent egy kaliforniai borászatban mondták ki 100 családtag és barát jelenlétében, miközben a LANCO nevű country együttes Born to Love You című dala szólt.

Az esküvő nem is lehetett volna tökéletesebb! Bárhol egybekeltem volna a legjobb barátommal és életem szerelmével, de a helyszínnek köszönhetően még szürreálisabb volt az egész. Pont akkor ment le a nap a hegyek mögött, mikor kimondtuk, hogy „igen”. Olyan volt, mint egy álom

– mesélte az Alkonyat sztárja.

Úgy éreztem magam, mint egy tündérmesében. Minden annyira csodálatos volt, teljesen levett a lábamról

– tette hozzá a menyasszony.

Most pedig, hogy egybekeltek, Taylor Dome felvette a férje nevét, így már mindkettejüket hivatalosan is Taylor Lautnernek hívják.

Az esküvőről még több képet találtok a Vogue oldalán.